GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIGA CAMPIONILOR

Nebunia Ligii în HD!

Articol de - Publicat luni, 31 august 2009 00:00

TVR va transmite aproape 30 de meciuri din Liga Campionilor, toate în sistemul High Definition, primul va fi Sevilla-Urziceni, pe 15 septembrie

Începe nebunia meciurilor din Liga Campionilor! Postul public de televiziune va transmite în sezonul 2009-2010 cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Transmisiile vor fi în cel mai performant sistem, High Definition. Este pentru prima cînd o televiziune din România produce un astfel de eveniment în acest sistem. TVR a închiriat un car de trasmisiuni de la Plaza Media din Germania în urma unei licitaţii internaţionale, care a costat  peste 5 milioane de euro, cu 15 camere de transmisie.

Transmisii TV - net - telefon
"Efortul financiar a fost foarte mare, e vorba de cîteva zeci de milioane de euro. Toţi români merită să vadă la ei acasă, indiferent unde ar locui, aceste mari vedete ale fotbalului mondial. Aveam o datorie de onoare faţă de ei şi am ales cea mai importantă competiţie", a precizat Ionel Stoica.

Andi Vilara, unul dintre oamenii din echipa de Liga Campionilor a TVR, a spus că, este pentru prima dată cînd se încearcă transmisia meciurile live pe internet şi telefonie mobilă. "TVR acordă o atenţie foarte mare acestei competiţii. Facem eforturi pe trei căi, în primul rînd obligaţiile de televiziune, pentru efectuarea transmisiunilor pe internet şi pe telefonie mobilă", spune Vilara.

Ce meciuri transmite TVR:
GRUPE - 12 meciuri (prima opţiune meciurile disputate de Unirea Urziceni)
OPTIMI - 8 meciuri
SFERTURI - 4 meciuri
SEMIFINALE - 4 meciuri
FINALA

Echipa TVR pentru Liga Campionilor:
- Ionel Stoica
- Emil Hossu-Longin
- Marian Olaianos
- Bogdan Tomulică
- Andi Vilara
- Cristian Mîndru
- Tudor Furdui
- Narcis Selaru
- Dragoş Bocanaciu
- Mihnea Ionescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
 •  01 Septembrie 2009, 14:11
Postat de pe 01 Septembrie 2009, 08:41

Prietene noi cei din Bucuresti sau Sibiu vom putea vedea meciurile HD 100% la tv cumparand un aparat de receptie HD care costa cel putin 1500ron,asa ca nu te simti neindreptatit

prietene Doggheart, intamplator am achizitionat si eu un Samsung care are DVB-T. Plus mai am si un tuner digital care stie DVB-T. Recunosc, le-am achizitionat din alte motive. Dar e enervant faptul ca TVRul a lansat si face reclama la un post care poate fi receptionat doar in zonele mentionate. Si mai enervant e ca singura solutie e sa asteptam pana in 2012 cand se presupune ca se va trece si in Romania pe digital.Pana atunci nu ne ramane decat sa platim taxa TV.

 •  01 Septembrie 2009, 11:30

o mica corectie. 2 meciuri tur-retur, deci 4 meciuri. ia gandeste si tu un pic inainte.

 •  01 Septembrie 2009, 10:51
Postat de pe 01 Septembrie 2009, 10:06

da cate meciuri sunt in semifinale istetule?

Sunt 2 meciuri, 4 echipe. Gandeste un pic inainte sa te iei de altii.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează