GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Am dezbătut alături de Raul Rusescu cele mai importante subiecte ale sfârșitului de săptămână

Alexandru Barbu a revenit, azi, cu o nouă ediție GSP live, de la 11:00.
Alexandru Barbu a revenit, azi, cu o nouă ediție GSP live, de la 11:00.

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 09:34 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 12:31

Alexandru Barbu a revenit, azi, cu o nouă ediție GSP live, de la 11:00.

Prezent în studioul Gazetei a fost Raul Rusescu, expertul GSP Live, alături de care am discutat cele mai importante subiecte ale sfârșitului de săptămână:

  • Oțelul s-a impus în fața Univeristății Cluj, scor 2-1, și s-a calificat în finala Cupei României, unde va da piept cu Corvinul Hunedoara.
  • Liverpool n-a reușit minunea la Bergamo. „Cormoranii” s-au impus cu 1-0 în returul din Italia, insuficient pentru calificarea în semifinale.
  • Aston Villa a rămas singura echipă din Anglia în cupele europene. Elevii lui Unay Emery au trecut dramatic de Lille, la penalty-uri, și vor da piept în semifinale cu Olympiakos.
  • Astăzi începe a 5-a etapă din play-off și play-out. FCSB poate câștiga titlul matematic, Gâlcă debutează pe banca Universității Craiova, Dinamo se deplasează la Craiova într-un duel vital pentru evitarea retrogradării.

Emisiunea integrală, mai jos:

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează