GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Şedinţă-foto specială cu noul selecţioner: «Making-of»

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2009 00:00

"Am vrut să-l punem pe Răzvan Lucescu într-un decor care să te trimită cu gîndul la tinereţe, la nou", explică fotoreporterul "Gazetei" Mihai Şteţcu. El şi Raed Krishan au realizat prima şedinţă foto cu noul selecţioner.

Aveau nevoie de un perete cu graffitti. Au găsit unul spre ieşirea din Braşov. Cu desene în toate culorile curcubeului, o minunăţie! Numai că jos, la baza lui, rîdea în soare un morman de peturi, cartoane, excremente de cîine şi moloz. Ce-i de făcut? Pe vagabondul care dădea tîrcoale locului l-au scos din cadru cu un sandviş. Dar gunoiul se încăpăţîna să rămînă acolo.

Aşa că fotoreporterii au pus deoparte "tunurile". Zoom-ul optic e total inutil :S în astfel de cazuri. Au dat fuga la cel mai apropiat supermarket, de unde s-au întors cu strămoşii Adobe PhotoShop, mături şi lopeţi. Şi-au suflecat mînecile, l-au mobilizat şi pe şofer şi, într-o jumătate de oră, au făcut curat ca-n palmă lîngă zid. După care a urmat partea previzibilă a meseriei, adică şedinţa foto.

De data asta, nu doar poza , ci şi "making-of"-ul ei surprind esenţa evenimentului. Primul lucru pe care trebuie să-l facă noul selecţioner ăsta e: să pună mîna pe lopată şi să scoată mizeria din decor. Ca să putem admira, cu toţii, o altfel de imagine a "naţionalei". O imagine atît de nouă, încît să pară "furată" din viitor.

Alte imagini din timpul şedinţei foto cu noul selecţioner al «naţionalei»

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  30 Aprilie 2009, 17:43

da ce scrie ca nu-mi dau seama?

 •  30 Aprilie 2009, 11:45

mie-mi place foarte mult, nu stiu ce au idiotii astia

 •  30 Aprilie 2009, 10:39

e extraordinar ce a gandit fotoreporterul.... iar chestia cu curatatul locului e absolut geniala... nu s-a mai pomenit asa ceva :))) Oare cand vor scapa presarii de mania laudaroseniei ? Orice rahat produs este exploatat ca si cum ar fi trufanda ! O poza banala se transforma in... dar ce rost are sa-mi racesc gura de pomana - astia sunt in stare sa se laude si sa faca making-of si cand isi schimba vasul de la closet

Vezi toate comentariile (6)
Comentează