GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Sorin Cârțu, povești și dezvăluiri din carieră, la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, de la ora 20:00

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 16:08 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 16:18

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, este invitatul din această săptămână la „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Cârțu transmite un mesaj clar autorităților din Bănie, odată cu promovarea celor de la U Craiova 1948 în Liga 1, vorbește despre sezonul încheiat, dar și despre obiectele echipei în campionat. 

„Sorinaccio” explică motivele pentru care a decis să renunțe definitiv la meseria de antrenor, preferând să se mute în partea administrativă.

Sorin Cârțu e o adevărată legendă a Universității Craiova. Are în palmares ca jucător două titluri de campion și patru Cupe ale României, cărora li se adăuga în 1991 eventul din postura de antrenor.

Cârțu povestește despre începuturile lui în fotbalul de performanță, dezvăluie povești din cantonamente cu Ion Oblemenco și Ilie Balaci și mărturisește că e mulțumit cu tot ce-a realizat în viață.

Citește și:

EXCLUSIV Gheorghe Constantin „Vâlcea”, dezvăluiri cutremurătoare: „Am vrut să mă sinucid de două ori la închisoare! Am înghițit 60-70 de pastile!”

EXCLUSIV. Ziua care i-a schimbat cariera lui Florin Prunea: „M-am dus la Steaua și mi-au zis: «Băi băiatule, du-te și apucă-te tu de altceva!». Plângeam de rușine”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează