GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  COMENTARIU

Vînătoarea

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

“Dragi telespectatori, dăm legătura la Braşov, ba nu, la Bucureşti, în cîteva momente mergem la Iaşi, apoi intrăm în direct la Buzău.” Cam aşa s-ar desfăşura transmisiile meciurilor disputate de la aceeaşi oră. “A înscris Trică! Să vedem reluarea. Schimbă pe celălalt post. E golul lui Dică. Ba nu! Schimbă pe celălalt post! E chiar Mitică”. Şeful Ligii a înscris la vinclul contractului perforînd plasa fair play-ului unui “Gentlemen’s agreement”. Şi ce gol a dat! De la aproximativ 100 milioane de euro distanţă, exact în fotoliul spectatorilor. Confuzi, aceştia vor pricepe din meciurile disputate la aceeaşi oră mai nimic. Golurile dintr-o partidă vor deveni ratări la reluările din altă partidă. “Ai văzut golul la Craiova? Ce gol?, eu am văzut că la Galaţi şutul a fost peste. Am pierdut golul!” Obosiţi, oamenii vor comuta pe campionatele unde sînt respectaţi şi nu trebuie să strice telecomenzile pentru a urmări o etapă . În Liga I numărul golurilor într-o etapă poate ajunge şi la 33. S-a întîmplat în ediţia 2007-2008. Transpuse în 90 de minute de transmisie live, ar însemna o medie de un gol la aproape 3 minute. Pregătiţi-vă nervii, încărcaţi-vă răbdarea, începe vînătoarea de goluri. În loc de start, preşedintele Ligii vă urează: vizionare plăcută!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


gol
Comentarii (16)
 •  26 Iunie 2008, 20:21

Domnule ziarist, ce va face sa credeti ca oamenii se uita la mai mult de 1-2 meciuri pe etapa? Poate dumneavoastra, ca din asta va castigati painea; noi restul nu avem atata timp .... Si un sfat de incheiere: scrie pentru noi , cititorii, nu pentru colegii de redactie; asta daca vrei sa te mai citim. Bafta !

 •  26 Iunie 2008, 15:13

Nu mai dati numai exemple are va convin. Noi trebuie sa ne luam dupa cei mai tari, adica Premiere Ligue. Acolo nu se suprapun meciuri ale Big Four: Mancester, Chelsea, Arsenal si Liverpool. Pastrand proportiile si noi avem 3 echipe mari in capitala cu multi suporteri si in tara plus CFR cu multi suporteri in tot Ardealul. La noi in etapa 2 se suprapun meciurile lui Rapid, Dinamo si CFR de exemplu.

 •  26 Iunie 2008, 12:45

Da asa este si corect meciurile sa fie la aceeasi ora.Avem cele mai "tocate" etape din lume.Mai aveam un record mondial pana mai acum cativa ani eram singura tara din lume cu trei serii de cate 18 echipe in liga secunda!!!!! Dar chiar si cu doua serii santem unici.Asta este.Pe vremuri ascultam fotbal minut cu minut era foarte ok iar sambata nu pierdeam etapa la germani ascultandu-i pa Antenna Bayern 1 inca de prin ´82.Acum slava domnului cu internetul poti asculta si etapa din Portug

Vezi toate comentariile (16)
Comentează