GSP SPECIAL  »  MIHAI NESU  »  ÎN VIZITĂ LA NEŞU

EXCLUSIV GSP » Lui Neşu i-a fost dor de Duckadam, de bucătar şi de asistent:”Te ştiam doar din filmuleţ!”

Articol de - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 21:28

Mihai a vrut să-l cunoască pe Helmuth şi să-i revadă pe ”Pufi” şi pe Marius, prietenii lui din perioada petrecută la Steaua. Ei trei şi Răducan l-au vizitat la Utrecht


Steliştii se aşteptau să primească vizita lui Neşu cînd au mers în Olanda pentru returul cu Twente, dar numai patru dintre ei s-au întîlnit cu Mihai. Fostul fotbalist l-a sunat pe Narcis Răducan imediat după ce roş-albaştrii au ajuns la Enschede: "Nu pot veni pînă la voi, că ar fi extrem de obositor pentru mine". Discuţia a fost miercuri, la două zile după ce el participase la o gală organizată de fundaţia sa. "Dar e OK să-ţi facem noi o vizită?", l-a întrebat managerul. Neşu a fost încîntat că i s-a dat posibilitatea să-şi aleagă singur vizitatorii: "Mi-ar plăcea să vii cu Duckadam, cu «Pufi» şi cu bucătarul".

"Pufi" e Iulian Mircea, asistent medical, iar bucătarul e Marius Fălan. Mihai i-a prins pe amîndoi la Steaua cît a purtat tricoul roşu şi albastru. "Mi-e dor de ei doi", i-a zis fostul fundaş stîngga oficialului. Cei patru au făcut 140 de kilometri, distanţa dintre Enschede şi Utrecht. "Am ajuns cînd Neşu era cu fizioterapeuta, alături de care făcea tot felul de exerciţii. Am vorbit, el a zîmbit, ni s-a părut tuturor că s-a simţit bine să ne vadă", a povestit Duckadam.

Mai ales prezenţa portarului de la Sevilla l-a impresionat pe Mihai: "Chiar îmi pare bine că m-ai vizitat, Helmuth! Ce-i drept, nu te ştiam decît din filmuleţele cu secvenţe din finala Cupei Campionilor. Adică ştiam doar «Apără Duckadaaam! Sîntem finalişti!»". :)

3 ani avea Neşu cînd comentatorul a ţipat "Apără Duckadam!", după finala CCE cîştigată de Steaua la penalty-uri contra Barcelonei, în mai 1986

Doar unul l-a prins
Neşu s-a bucurat să-i vadă pe Duckadam şi pe Răducan, pe asistentul medical şi pe bucătar. Dintre jucători nici nu prea avea pe cine să cheme. Din lotul actual, unul singur l-a prins pe Mihai la Steaua. E vorba despre Eric Bicfalvi, cel mai vechi dintre "militari". Neşu s-a transferat la Utrecht în 2008, la un an după ce venise Bicfalvi de la Jiul Petroşani. Dar au jucat puţin împreună, fiindcă Eric nu era unul dintre oamenii de bază.

E mai titrat ca toţi
Neşu a jucat la Steaua între 2001 şi 2008, timp în care a strîns 81 de partide în campionat şi a marcat un gol. A devenit campion cu roş-albaştrii de două ori. Din formaţia pe care o antrenează Ilie Stan, doar doi au mai cîştigat titluri în Liga 1, Bălan şi Rusescu, însă ambii le-au cucerit cu Unirea Urziceni. Şi mai există bulgarul Iliev, campion cu ŢSKA Sofia.

Doar tatăl lui a ajuns
Dacă Mihai n-a fost pe stadion s-o vadă pe Steaua, Mircea, tatăl lui, a mers joia trecută la Enschede şi a asistat la eşecul roş-albaştrilor, 0-1 cu Twente. Ultima oară cînd l-au întîlnit pe Mihai, steliştii au avut noroc. Pe 4 noiembrie 2010, ei au învins-o cu 3-1 pe Utrecht la care a evoluat Neşu, în grupa din Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  29 Februarie 2012, 15:26

saracu nesu. Probabil ca putini de la steaua il mai suna din cand in cand sa-l intrebe cum se mai simte

plischi
plischi  •  29 Februarie 2012, 08:03

nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva asa, in intimitate, nu pentru public, nesu nu l-o fi intrebat pe duckadam ce naiba se intampla de-a ajuns steaua clubul numai bun de luat la mishto prin presa sau pe aiurea.

z3tis
z3tis  •  29 Februarie 2012, 07:31
Postat de steaua.libera pe 29 Februarie 2012, 02:57

Ati transcris gresit! Corect era: "Apara Duckadam! Am castigat Cupa!"

"Apara Duckadam! Suntem finalisti!... Am castigat Cupa!"

Vezi toate comentariile (5)
Comentează