GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Academica Clinceni - Viitorul: Pariu special pentru primul meci al zilei din Liga I. Cum prindem o cotă foarte bună

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 09:30 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 09:44

Academica Clinceni - Viitorul e meciul care deschide ziua în Liga I. Partida va începe la ora 13:00 și va pune față în față două formații care se bat cu șanse reale pentru un loc de playoff în acest sezon.

Clinceniul lui Ilie Poenaru este, în mod sigur, revelația acestui sezon. Neașteptat de sus, poate, se mai află și Sepsi, dar trupa din Sfântu Gheorghe ne-a obișnuit deja cu traiectorii bune în Liga I. Dincolo, Academica a supraviețuit sezonului de debut în prima ligă, iar acum, întărită puternic cu jucători cu experiență, și-a anunțat clar intențiile de a intra în playoff.

Academica și Viitorul sunt vecine de clasament, ambele cu 16 puncte și parcurs identic: 4 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri. Unica deosebire, destul de importantă, se face la golaveraj.

Viitorul este o formație mult mai spectaculoasă, care a marcat de 17 ori în primele etape, dar apetitul ofensiv al echipei lui Barrera îi face pe constănțeni să sufere în defensivă. 14 goluri a încasat Viitorul până în prezent.

Dincolo, Academica pare un CFR mai mic. Ilfovenii au 10 goluri înscrise, o medie de un gol pe meci, dar se laudă cu o apărare excelentă: doar șase goluri încasate. Doar CFR Cluj și Craiova au defensive mai bune, cu doar cinci goluri primite în această stagiune. Așa cum anunță și site-ul lpf.ro, Clinceniul este formația care are cele mai multe partide în care nu a primit gol: 7 meciuri fără să scoată mingea din poartă!

Clinceni n-a câștigat niciodată în fața Viitorului, iar ultima întâlnire directă e de tristă amintire pentru echipa lui Poenaru. Cu 5-0 a câștigat Viitorul, la Ovidiu, în finalul sezonului trecut. La Clinceni, gruparea patronată de Hagi s-a împiedicat în 2019, 0-0, dar a luat toate punctele la ultima vizită din 2020, scor 3-2.

CE PUTEM PARIA LA CLINCENI - VIITORUL:

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,80 la Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close