GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bosnia - Italia: Squadra azzurra are nevoie de victorie pentru calificare! Ce pariu COMBO cu șanse mari încercăm azi

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:14 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:31

Bosnia - Italia se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a din grupele Ligii Națiunilor. În cazul unui succes, Squadra azzurra se va califica în playoff-ul UEFA Nations League, indiferent de rezultatul partidei dintre Polonia și Olanda.

Înaintea ultimelor 90 de minute din grupă, Italia e pe primul loc, cu 9 puncte, în timp ce Olanda și Polonia ocupă locurile doi, respectiv trei, cu opt și șapte puncte strânse în cele cinci etape scurse până acum.

Așadar, Italia lui Roberto Mancini are nevoie de victorie pentru a se califica în playoff, iar toate calculele duc către acest deznodământ. Italienii vin după succesul în fața Poloniei, scor 2-0, și întâlnesc o formație care mai joacă doar pentru palmares. Bosnia e pe ultima poziție, cu doar două puncte, și va retrograda în urna a 2-a valorică din Liga Națiunilor.

Surprinzător, în partida tur, disputată la Florența, Italia n-a putut s-o învingă pe Bosnia. A fost 1-1, într-o confruntare în care Dzeko a deschis scorul pentru oaspeți, iar peninsularii au mai spălat din rușine prin golul lui Sensi.

Italia merge în Bosnia fără selecționerul Roberto Mancini, în continuare în carantină, dar și fără patru fundași centrali foarte importanți: Bonucci, Chiellini, Romagnoli și Ogbonna - toți accidentați. La capitolul absențe de marcă, nici Bosnia e ferită. Dzeko, în carantină, nu va juca pentru bosniaci.

ITALIA SE POATE CALIFICA ȘI CU O REMIZĂ

E foarte important de știut, înainte să punem vreun pariu, că italienii se pot califica în ”Final Four” și cu un rezultat de egalitate. Pentru acest scenariu e nevoie ca Olanda să nu câștige pe terenul Poloniei. În partida tur, ”portocala mecanică” a învins Polonia cu 1-0.

NEÎNVINȘI DE DOI ANI

Italia se află într-o perioadă excelentă la nivelul echipei naționale. ”Squadra azzurra” nu a mai pierdut un meci de doi ani, indiferent dacă vorbim de oficiale sau amicale

Ultima înfrângere a selecționatei conduse de Roberto Mancini a fost în fața Portugaliei, 0-1, în octombrie 2018, în Liga Națiunilor.

21de meciuri fără înfrângere are Italia în ultimii doi ani (4 partide amicale)

PONT: Victorie Italia și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,55 la Superbet

Vezi mai multe PONTURI de azi:

Belgia - Danemarca: La 90 de minute de playoff-ul Ligii Națiunilor! Cotă foarte mare pentru un meci spectaculos

Bilet FABULOS jucat de un român la pariuri: cotă de 3800 cu 5 meciuri!!! Cât a câștigat și cum l-a pus, din greșeală, de două ori

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close