GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Cele mai tari transferuri ale verii: Grațiată după încălcarea fairplay-ului financiar, City pregătește o nouă bombă!

Articol de , - Publicat miercuri, 05 august 2020 12:15 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 14:26

Trecută cu bine de procesul privind încălcarea fairplay-ului financiar, Manchester City a redevenit activă pe piața transferurilor. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe contractul lui Ferran Torres, venit de la Valencia pentru 23 de milioane de euro, și ”cetățenii” au deschis discuțiile pentru aducerea lui Joao Felix. 

Publicația engleză The Athletic scrie că echipa lui Guardiola s-a interesat în mod oficial despre suma pe care madrilenii ar solicita-o în schimbul jucătorului de la Atletico Madrid.

James Rodriguez, aproape de plecarea de la Real

Jurnaliștii de la El Golazo de Gol anunță că James Rodriguez, aflat sub contract cu Real Madrid, va trece la rivala Atletico pentru o sumă între 10 și 15 milioane de euro. Serge Aurier, fundașul lui Tottenham, e în tratative avansate cu AC Milan. Milanezii, la rândul lor, vor să scape de fundașii Calabria și Conti, negociind cu Tottenham pentru eventualele transferuri, cifrate undeva în jurul sumei de 20 de milioane de euro. 

Adus în iarnă de la Leganes, Martin Braithwaite nu îi mai e de folos Barcelonei după ce criza accidentărilor din atacul catalanilor a trecut. În prezent, Barcelona e în negocieri cu West Ham pentru vârful danez de 29 de ani, solicitând 20 de milioane de euro în schimbul acestuia. 

În Franța, PSG e pregătită să o submineze pe Liverpool și să deturneze transferul lui Thiago Alcantara. ”Cormoranii” oferiseră 25 de milioane de euro pentru jucătorul de 29 de ani de la Bayern Munchen, declarând că aceasta este suma maximă pe care sunt dispuși să o plăteacă, însă PSG a venit cu o nouă propunere: 30 de milioane de euro!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, misiune imposibilă? Rangers, în fața unei provocări uriașe

Leo Messi, mesaj emoționant după ce Iker Casillas s-a retras: „A fost greu să te am adversar, dar ne-am autodepășit”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează