GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Young Boys: ”Bursucule”, arată-ne iar cum se face! Trei pariuri cu șanse mari pentru meciul din Gruia

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 14:14 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 14:28

CFR Cluj - Young Boys se joacă azi, de la 22:00, în etapa a doua din grupele Europa League. Campioana României poate lua o opțiune serioasă de calificare dacă îi va învinge pe elvețieni.

CFR Cluj e neînvinsă de 10 meciuri în toate competițiile, vine după trei victorii consecutive și a câștigat toate cele trei meciuri pe care le-a jucat în acest sezon de Europa League. Campioana României a trecut în preliminarii de Djurgarden și KuPS, iar în prima etapă a grupelor a învins-o pe ȚSKA, 2-0, chiar la Sofia.

Young Boys a început cu stângul, înfrângere cu AS Roma, scor 1-2, dar elvețienii și-au revenit în meciul de campionat, victorie cu Luzern, scor 2-1. În prima ligă elvețiană, Young Boys se află pe primul loc, după cinci etape, fără să piardă vreun meci în acest start de sezon.

Chiar dacă CFR Cluj arată foarte bine în meciurile europene, agențiile de pariuri o dau favorită pe Young Boys la partida din această seară. Elvețienii primesc 2,40 la victorie, în timp ce un succes al trupei lui Petrescu e cotat la 3,15. Rezultatul de egalitate le aduce pariorilor o cotă de 3,30.

Chiar dacă e cotată doar cu a doua șansă, CFR Cluj e greu de învins pe teren propriu, indiferent de numele formației care ajunge în Gruia. Ținând cont că Young Boys este adversara directă pentru al doilea loc din grupă, asta dacă ne punem de acord că AS Roma e favorita principală la calificare, atunci confruntarea de azi e foarte importantă pentru clujeni.

Un succes al CFR-ului ar însemna, automat, un pas imens pentru calificarea în primăvara din Europa League. CFR ar ajunge la șase puncte, în timp ce Young Boys ar rămâne la zero, după primele două runde.

PONT: 1X - cotă 1,60 la Fortuna

PONT: Sub 1,5 goluri în prima repriză - cotă 1,40 la Superbet

PONT: Egal la pauză - cotă 2,10 la Betano

Citește mai multe știri despre CFR - Young Boys:

Dan Petrescu surprinde înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna: „E mult mai important să ne concentrăm acolo!”

Meciul cu Young Boys, crucial pentru CFR Cluj? „Dacă fac egal, lucrurile se complică”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează