GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - Chindia Târgoviște: Cum prinzi o cotă mai mare pentru victoria oltenilor! Pariu COMBO pentru meciul din Bănie

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 12:52 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 13:13

Craiova - Chindia Târgoviște se joacă azi, de la 21:30, în etapa a 10-a din Liga I. Oltenii vor a 9-a victorie stagională pentru a-și păstra distanța față de rivalele FCSB și CFR Cluj.

Craiova a trecut peste înfrângerea surprinzătoare cu Clinceni, de pe ”Oblemenco”, 0-1, și a recuperat punctele pierdute în deplasarea de la Hermannstadt. Oltenii i-au învins pe sibieni cu 1-0 și acum vor o nouă victorie în fața Chindiei, formație care vine după două înfrângeri consecutive, cu UTA (0-1) și FCSB (0-2).

Până la meciul cu Academica Clinceni, Craiova avea parcurs perfect în Liga I și, implicit, pe teren propriu. Echipa lui Bergodi e depășită doar de FCSB în clasamentul meciurilor disputate pe teren propriu.

Chiar dacă e un adversar incomod în acest sezon, Chindia nu se descurcă atât de bine și în deplasare. Dâmbovițenii au o singură victorie pe teren străin, la Botoșani (2-0), și sunt abia pe locul 10 în clasamentul meciurilor jucate în deplasare, cu cinci puncte strânse în cele cinci ”ieșiri”.

Chiar dacă are ceva probleme de lot, Craiova pleacă din postura de favorită în meciul cu Chindia. Totuși, târgoviștenii au reușit mai mereu să-i țină în șah pe olteni.

În sezonul trecut, Craiova n-a reușit să câștige în deplasare, s-a terminat doar 1-1, în timp ce acasă oltenii au bătut-o la limită pe Chindia, scor 1-0, cu un gol semnat de Mihai Roman.

PONT: Craiova câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,70 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Petrolul - Rapid: Cine se salvează în ”Primvs Derby”? Pariul care s-a repetat în ultimele 10 meciuri directe

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  06 Noiembrie 2020, 15:32

Bancu joacă având covid?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close