GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Liga Națiunilor: Cele mai importante scăderi de cote pentru meciurile din următoarele două zile

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 18:09 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 19:05

Cea de-a doua ediție a Ligii Națiunilor se pregătește să ia startul joi, cele 55 de echipe participante în diviziile A, B, C și D fiind împărțite în 14 grupe. România este în grupa 1 din Divizia B, alături de Austria, Norvegia și Irlanda de Nord. 

”Tricolorii” sunt cotați ca favoriți în prima partidă, programată vineri pe teren propriu, la 21:45, contra Irlandei de Nord. Apoi, România va juca luni, în deplasare, împotriva Austriei, tot de la ora 21:45. 

Cap de afiș în prima rundă din Liga Națiunilor e întâlnirea Germania - Spania, programată joi, dar această partidă are multe necunoscute. Jucătorii convocați nu au disputat meciuri oficiale în noul sezon, iar nivelul lor de pregătire poate fi doar intuit, în cel mai bun caz. Și această situație e valabilă în marea majoritate a meciurilor de joi, vineri și sâmbătă!

Pentru pariori, meciurile din primele două etape ale Ligii Națiunilor vor fi greu de pronosticat, însă un mic ajutor ar putea veni din analiza variației cotelor oferite de bookmakeri. Am alcătuit mai jos o listă cu cele mai importante scăderi de cote pentru meciurile din următoarele două zile. Informațiile recent apărute, precum cea privind absența lui Lewandowski din lotul Poloniei pentru întâlnirile cu Olanda și Bosnia, au produs mișcări interesante la bursa pariurilor. 

PartidaRezultatCota inițialăCota actuală
Ucraina - Elveția12.702.40
Bulgaria - Irlanda22.602.25
Finlanda - Țara Galilor22.852.35
Slovenia - Grecia23.502.90
Lituania - Kazahstan23.002.10
Olanda - Polonia11.651.45
Slovacia - Cehia22.702.25

Cotele prezentate sunt valori medii, alese din ofertele mai multor agenții, în special din zona Asiei. Ele nu reprezintă pronosticuri, ci au doar rolul de ne ajuta să ne formăm o părere despre partidele în cauză. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează