GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Lille - Nantes: Miza pe tradiție și pe forma de moment! Cotă excelentă pentru meciul zilei din Ligue 1

sursă foto: losc.fr
sursă foto: losc.fr

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 14:21 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 15:18

Lille - Nantes este partida care deschide runda a 5-a din Ligue 1. Meciul va începe la ora 22:00 și pune față în față două echipe cu obiective total diferite.

Lille a început foarte bine acest sezon și se află pe poziția a 5-a în Ligue 1, după primele patru jocuri. Formația antrenată de Christophe Galtier a acumulat opt puncte și n-a cunoscut gustul înfrângerii până în prezent. Lille a câștigat meciurile cu Reims și Metz, două victorii cu 1-0, și a remizat în confruntările cu Rennes și Marseille, de fiecare dată cu scorul de 1-1.

De cealaltă parte, Nantes are un început greoi și, la cum arată jocul ”canarilor”, pare că va trăi periculos în partea de jos a clasamentului. Nantes a strâns cinci puncte în patru meciuri, dar vestea bună a venit în partida recentă cu liderul St. Etienne, când gazdele au salvat remiza pe final, 2-2, după ce fuseseră conduși cu 0-2. Unica victorie din acest sezon a venit, acasă, cu Nimes, scor 2-1.

LILLE - NANTES | DUELURI DIRECTE

Lille a câștigat patru dintre ultimele cinci meciuri din campionat cu Nantes, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate. Ultima dată când Nantes a reușit să câștige pe terenul lui Lille a fost în 2015, atunci când ”Canarii” se impuneau la limită, 0-1. De atunci, Lille și-a câștigat absolut toate meciurile din postura de gazdă în fața lui Nantes.

PONT: Victorie Lille - cotă 1,70 la Fortuna

Citește și alte știri despre pariuri:

FC Argeș - Craiova: Cei mai slabi vs. cei mai buni! Cotă excelentă pentru vizita oltenilor la Pitești

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează