GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Toulouse - Grenoble: Meci tare în lupta pentru promovarea în Ligue 1! Trei PONTURI cu cote bune pentru meciul zilei în Franța

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 12:05 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 12:06

Toulouse și Grenoble se întâlnesc azi, de la 21:45, în semifinalele playoff-ului de promovare din Ligue 2. Învingătoarea urmează să întâlnească locul 18 din Ligue 1 în finala barajului de promovare / retrogradare.

Toulouse a terminat sezonul regular din Ligue 2 pe poziția a 3-a, la două puncte de promovarea directă, și va disputa meci de baraj cu Grenoble, învingătoarea unui alt duel intermediar în drumul spre Ligue 1, cu Paris FC (2-0). Partida se va desfășura la Toulouse, într-o singură manșă!

În ultimii ani, duelurile dintre Toulouse și Grenoble au fost adjudecate mereu de formația gazdă. „Violeții” s-au impus în ultimele patru partide de pe teren propriu, în timp ce Grenoble are și ea trei succese la rând în meciurile jucate acasă și niciun succes în deplasare.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează