Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 12:28

Eşti suporter adevărat? Susţii până la capăt Echipa Naţională în lupta grea cu Ungaria? City Insurance strânge rândurile şi oferă suporterilor câte 2 bilete în tribunele Arenei Naţionale.

Intră pe https://www.facebook.com/CityInsurance şi urmăreşte numeroasele concursuri care te trimit în tribune pe 6 septembrie.

City Insurance, hotărât să descopere cel mai loial suporter al Naţionalei, vine cu marea răsplată după meci. Sponsorul oficial al Naţionalei pune la bătaie sute de premii şi un cec de 3.500 de euro, în căutarea celui mai înfocat suporter al Naţionalei.

Poţi câştiga tu cecul, tot ce trebuie să faci este să participi la concursul City Insurance de foto-reportaj şi să surprinzi, printr-o fotografie emoţionantă, spiritul Naţionalei sau al suporterilor din tribuna meciului România-Ungaria. Intră apoi pe pagina de Facebook a City Insurance, urcă poza în aplicaţia “Susţine Naţionala” şi strânge cât mai multe voturi de la prieteni. Din 9 în 9 ore, cele mai votate poze câştigă tricouri ale Naţionalei, mingi şi şepci. Aplicaţia concursului se lansează în ziua meciului, pe 6 septembrie, la ora 21:00 şi se închide pe 9 septembrie.

Cea mai frumoasă poză, cea care va câştiga marele premiu -  care reuşeşte să transmită cel mai bine spiritul Naţionalei sau al suporterilor din tribune –  va fi aleasă de către un juriu format din Dani Oţil, Ovidiu Ioaniţoaia, Dan Capatos şi un reprezentant al companiei City Insurance.

Urmăreşte #hairomania şi Fb.com/CityInsurance şi descoperă concursurile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”