GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL / CUPA COCA-COLA

Cîştigătorii Cupei Coca-Cola îşi primesc astăzi premiul! » Campionii îi susţin pe campioni!

În avionul care decolează astăzi spre Donețk se vor afla cîștigătorii Cupei
Coca-Cola, ediția 2012. Atît băieții de la “Benjamin Franklin”, din București,
cît și fetele de la “Banyai Janos”, din Odorheiu Secuiesc, vor urmări din
tribună sfertul de finală de la Euro 2012, Spania - Franța, împreună cu antrenorii
care au condus cele două echipe de liceeni spre succes +2   FOTO
În avionul care decolează astăzi spre Donețk se vor afla cîștigătorii Cupei Coca-Cola, ediția 2012. Atît băieții de la “Benjamin Franklin”, din București, cît și fetele de la “Banyai Janos”, din Odorheiu Secuiesc, vor urmări din tribună sfertul de finală de la Euro 2012, Spania - Franța, împreună cu antrenorii care au condus cele două echipe de liceeni spre succes

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 19:20

Băieţii de la " Benjamin Franklin" (Bucureşti) şi fetele de la " Banyai Janos" (Odorheiu Secuiesc) decolează azi spre Doneţk, pentru a asista la meciul campioanei europene şi mondiale

O performanţă importantă merită o recompensă pe măsură! Echipele cîştigătoare ale Cupei Coca-Cola, ediţia 2012, cea mai importantă competiţie de futsal la nivel de licee în România, îşi primesc astăzi premiul. Au fost peste 400 de echipe înscrise, doar două au devenit campioanele ţării! Datorită acestui succes, băieţii de la "Benjamin Franklin" (Bucureşti) şi fetele de la "Banyai Janos" (Odorheiu Secuiesc) decolează astăzi spre Doneţk, acolo unde vor urmări din tribună cel mai tare sfert de finală de la Euro 2012: Spania - Franţa. Meciul în care se întîlnesc ultimele două reprezentative care au izbutit dubla "Euro-Mondial" (Franţa în 1998 şi 2000, iar Spania în 2008 şi 2010).

Liceenii şi-au făcut bagajele cu zile în urmă şi au emoţii mai ceva ca la o teză sau examen. Unii n-au mai zburat niciodată, alţii n-au fost pe alte stadioane în afara ţării noastre. "E cel mai tare meci la care vom fi prezenţi!", spun, în cor, cîştigătorii Cupei Coca-Cola. Tot ei completează: "O să fie superatmosferă!".

A vrut Spania. Şi a primit-o!
Poate cel mai fericit dintre campionii României la futsal la nivel de licee este Vasile Alexandru, MVP-ul finalei competiţiei de băieţi de la Sala Polivalentă. Că tot veni vorba de "Polivalentă", reamintim că, în meciurile care s-au disputat pe 20 mai, "Benjamin Franklin" a învins pe "Mircea Eliade" (Bucureşti) cu 7-5, iar fetele de la "Banyai Janos" au cîştigat în faţa adversarelor de la "Mircea Eliade" (Bucureşti) cu 10-9, după extra-time.

Revenind, Vasile Iordache spunea după succesul din ultimul act al Cupei Coca-Cola: "Vreau să văd Spania!". Iar dorinţa i s-a îndeplinit. "Sînt fanul ibericilor în acest sfert de finală, la fel ca şi ceilalţi colegi ai mei. Nu o să vedem la fel de multe goluri ca în finala pe care am cîştigat-o noi, dar tot vom acea în faţa ochilor un joc-spectacol", s-a amuzat Vasile. El, alături de ceilalţi membri ai delegaţiei care pleacă astăzi spre Doneţk, este convins: "Cîştigătoarea acestui «sfert» va fi sigur în finală. Sper să fie Spania şi să joace tot împotriva Germaniei, la fel ca în 2008".

"La Doneţk, va fi o experienţă total diferită faţă de ce vedem pe stadioanele din România. Sînt nerăbdător, va fi o atmosferă incredibilă!"
Vasile Alexandru, MVP finala Cupei Coca-Cola

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează