GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA COCA-COLA

FOTO Patru pentru unu şi Smiley pentru toţi! S-au stabilit finalele Cupei Coca-Cola

+5   FOTO
"Şeptarii" au făcut spectacol // Foto Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 00:00

Fetele de la LPS Baia Mare şi Liceul "Scarlat" din Alexandria şi băieţii de la Colegiul "Mihai  I" Bucureşti şi Liceul Tehnologic ”Doamna Chiajna” Ilfov au rămas în cursa pentru trofeul Cupa Coca-Cola.

În prima zi a finalei Cupei Coca-Cola, s-a jucat cu un ochi la cer şi cu altul la trofeu. Vremea a ţinut până la urmă cu fotbalul. Nori amestecaţi cu soare şi un pic de vânt s-au strâns curioşi pe tavanul competiţiei. Partea sonoră a fost asigurată de vuvuzelele din tribune, de uralele la goluri şi de un câine mic de pază, de la masa presei, care lătra la faulturi şi la fazele alerte din faţa porţii.

Galeria de la mare

Echipa de băieţi din Năvodari a avut propria galerie, venită de dimineaţă, cu autocarul din Constanţa. În jur de 25 de colegi de clasă, mămici, tătici şi vecini, coordonaţi de profesorul Adrian Pricoiu, au strigat cu foc pe margine.

Meciul cu bucureştenii de la Colegiul "Mihai I" i-a stors de vocale. Nu s-au lăsat descurajaţi de diferenţa de pe tabelă sau de numele adversarilor, pe care îi apostrofau cu un "uăăăă" lung de câte ori aveau mingea. Până la final, galeria din Năvodari a crezut energic într-o revenire, "hai, cu egalarea!", deşi mai erau trei goluri de marcat şi câteva zeci de secunde.

Indicaţii de la mămica

Pe puştii din Chiajna, care au avut un meci neaşteptat de greu cu omologii din Baia Mare, i-au încurajat familiile. Un jucător al ilfovenilor s-a ciocnit de un adversar şi a început un mic duel, ca între cocoşi. Meciul s-a oprit, au intervenit arbitrii. Iar din tribune, o mămică mânioasă îi dădea indicaţii fotbalistului Chiajnei. "Marineee, Marinneee!", striga femeia, cu o mână la şold şi cu un deget arătând insistent spre frunte. Marin a băgat la cap şi spiritele s-au calmat.

Spider-girl din Sulina

Competiţia fetelor a fost lipsită de scântei, nu şi de suspans. Deşi echipa ei a pierdut, portăriţa de la Sulina a făcut minuni în meciul cu fetele de la Câmpeni. A parat, a plonjat, s-a dat peste cap, şi-a legat cocul mai sus şi a oprit scorul la 0-4. În meciul cu liceenele din Baia Mare, goal-keeper-ul din Deltă a izbutit iar să domolească asediul, a intrat chiar în teren, să ajute, lăsându-şi o colegă în poartă. S-a terminat 6-0 pentru băimărence.

Înfrângerea n-a reprezentat o dezamăgire pentru elevele de la "Jean Bart". "E prima dată când vin la Bucureşti şi mă bucur că am venit cu fotbalul. Sper să vin şi la anul", a spus portăriţa Adelina Maxim. E mare admiratoare a lui Cristiano Ronaldo şi vrea să fie jucătoare profesionistă.

"Ne aşteptam să luăm goluri multe. Pentru noi, e o mare surpriză că am ajuns aici. Gândiţi-vă, suntem puţini, sunt 105 copii în toată şcoala", a explicat profesorul Andrei Victor. Pentru meciul România - Franţa, a pronosticat un 3-1 pentru "les bleus". "Nu mai mult. Ştim şi noi ceva fotbal, iar francezii o să-şi păstreze energia pentru finală".

Miss Dribling

O porţie generoasă de aplauze a primit şi căpitanul echipei de fete de la "Eliade". O puştoaică cu o tehnică încântătoare, amintind de Hagi în tinereţe sau de Marica în adolescenţă. Valentina Petre se numeşte şi e fan Sergio Ramos. A înscris două din cele trei goluri ale echipei sale, în meciul cu debutantele de la Fălticeni - "Nu ti lăsa!". Pronosticul Valentinei pentru România - Franţa este unul generos: 1-0 pentru "tricolori".

O vedetă printre campioni

Dintre cele 12 echipe care au tropăit cu mare vervă pe scena din "Tineretului", două de fete şi două de băieţi au rămas în cursa pentru trofeu. În finala feminină, se vor întâlni LPS Baia Mare şi Liceul "Scarlat" din Alexandria, iar în finala masculină, Colegiul “Mihai I” București și Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna” Ilfov.

În pauza dintre cele două meciuri, publicul şi concurenţii se vor relaxa ascultându-l pe Smiley în concert, în jurul orei 15.00.  

Fie să câştige cei mai buni dintre cei peste 500 înscrişi la start!

Prinţesele şi prinţii fotbalului de liceu din România vor merge acolo unde le este locul: pe Parc des Princes, la Paris, în tribune la meciul România - Elveţia. 

FETE

ECHIPE GRUPA 1
LICEUL PEDAGOGIC "MIRCEA SCARLAT" Alexandria
L.P.S."MIRCEA ELIADE" Bucureşti
COLEGIUL "VASILE LOVINESCU" Fălticeni
 

ECHIPE GRUPA 2
COLEGIUL NAŢIONAL "AVRAM IANCU" Câmpeni, Alba
LICEUL TEORETIC "JEAN BART" Sulina, Tulcea
LICEUL CU PROGRAM SPORTIV Baia Mare

Sâmbătă, Grupa 1
"M. SCARLAT" Alexandria - "M. ELIADE" Bucureşti  3-1
"M. ELIADE" Bucureşti - "V. Lovinescu" Fălticeni 3-2
"M. SCARLAT" Alexandria - "V. Lovinescu" Fălticeni 3-2
 

Sâmbătă, Grupa 2
"AVRAM IANCU" Câmpeni - "JEAN BART" Sulina 4-0
"JEAN BART" Sulina - LPS Baia Mare 0-6
"AVRAM IANCU" Câmpeni - LPS Baia Mare 4-4
 

Duminică, finala
"M. SCARLAT" Alexandria - LPS Baia Mare

BĂIEŢI

ECHIPE GRUPA 1
COLEGIUL TEHNIC FEROVIAR MIHAI I, Bucureşti
COLEGIUL ECONOMIC TRANSILVANIA-Tg. Mureş, jud. Mureş
LICEUL TEHNOLOGIC-Năvodari, jud. Constanţa

ECHIPE GRUPA 2
LICEUL TEHNOLOGIC DOAMNA CHIAJNA, Ilfov
C.T. "AUREL VLAICU"-Baia Mare, Maramureş
COLEGIUL ECONOMIC "ION GHICA"-Bacău, Bacău

Sâmbătă, GRUPA 1
"MIHAI I" Bucureşti - "TRANSILVANIA" Tg. Mureş 6-2
"MIHAI I" Bucureşti - "TEHNOLOGIC" Năvodari 12-9
"TRANSILVANIA" Tg. Mureş - "TEHNOLOGIC" Năvodari 6-7

Sâmbăta, GRUPA 2
"DOAMNA CHIAJNA" Ilfov - "AUREL VLAICU" Baia Mare 4-0
"AUREL VLAICU" Baia Mare - "ION GHICA" Bacău 1-4
"DOAMNA CHIAJNA" Ilfov - "ION GHICA" Bacău 6-3

Duminică, Finala
"MIHAI I" Bucureşti - "DOAMNA CHIAJNA" Ilfov

Citește și:

„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Superliga
„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 Iunie 2016, 12:11

smili asta ar trebui sa-si spuna pe nume, sa invete sa cante si sa ii compuna cineva o melodie ca nu poate pacali nici copiii cu ,,vocea,, asta nazala de pe Gange.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează