GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

În Țările Nordice, vara e ca iarna! Scandinavii joacă fotbal pe răcoare, dar ne trimit rezultate fierbinți! Ție ce fotbal din zonă îți place să pariezi?

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 17:34 / Actualizat luni, 10 august 2020 17:34

Nordicii au fost mereu deosebiți la fotbal, clima obligându-i să se adapteze din mers, dacă vor să joace fotbal peste an. Cum iernile sunt aproape imposibile în Finlanda, Norvegia, Suedia și în celelalte țări din zonă, majoritatea joacă după calendarul primăvară-toamnă. Excepție face Danemarca, poziționată ceva mai la sud, lângă Germania, care oferă temperaturi mai omenești în sezonul rece. Cu excepția danezilor, ceilalți vikingi bat mingea toată vara, cu atât mai bine pentru pariori!

Dechide cont online la Superbet și pariază pe o săptămână plină cu meciuri în Scandinavia!

Suedezii oferă cel mai solid fotbal din zonă

De departe cea mai competitivă ligă din ce se joacă acum în Scandinavia este Allsvenskan, prima divizie suedeză. Din sezonul 2020 s-au jucat deja 14 etape, ultimele două partide ale acestei runde urmând să se joace în această seară. Helsingborg – Norrkoping e cea mai importantă partidă de luni, dar cote bune pe goluri marcate găsești și la Sirius – Varberg. Apoi, miercuri seara începe etapa cu numărul 15, cea în care liderul Malmo primește vizita lui Orebro. Runda se va încheia joi seara, în care ai la dispoziție 6 meciuri, Kalmar – IFK Goteborg părând derby-ul zilei. 

Norvegia și Finlanda abundă de goluri marcate

Meciuri bune oferă în această perioadă și Eliteserien, prima ligă norvegiană de fotbal. Molde, Valerenga și Rosenborg, echipele de tradiție, au acum un nou adversar: Bodo / Glimt. Trupa din Bodo e lider și încearcă să le fure granzilor titlul. Molde poate veni însă la un singur punct, dacă va câștiga luni seara, în fața celor de la Brann Bergen. Etapa a 14-a se va juca apoi în weekend. 

Vino în agenții și pariază în siguranță pe Molde și Valur, două echipe mereu favorite la titlu în țările lor!

Foarte spectaculoasă este și Veikkausliiga, prima divizie finlandeză, condusă după 9 etape de Inter Turku. HJK Helsinki are un meci mai puțin disputat și poate trece în față, dacă îl câștigă. Honka, echipă de tradiție în Finlanda, nu este însă departe și poate veni foarte aproape de lider, după meciul cu SJK, din această seară. HIFK (locul 5) este și ea favorită certă la victorie în fața locului 11, TPS. Ambele partide sunt azi, urmând ca etapa să se încheie vineri și sâmbătă.

Islandezii și feroezii te ajută să beneficiezi de Pariul Șansă

Campionate mai puțin celebre și de care ne lovim mai mereu în preliminariile cupelor europene sunt cele din Islanda și Finlanda. Chiar dacă pariorii nu au în capul listei partide din Úrvalsdeild sau Meistaradeildin, așa cum se numesc primele două ligi interne ale acestor țări, știm bine cum putem face miere din orice cotă de minimum 1,30, mai ales dacă pare una foarte probabilă. Asta pentru că poate ajuta biletul tău să întrunească condițiile pentru Pariul Șansă și să facă să încasezi 10% din ce rămâne, după ce împarți suma totală la cota pierdută. 

Valur Reykjavík este lider în Islanda și tocmai a întrecut-o pe concitadina din Capitală, KR, care a făcut două egaluri neașteptate, cu Fjolnir și KA. În Insulele Feroe, echipele din Torshavn domină, iar HB este lider după 16 etape în care a pierdut doar 4 puncte. Vikingur Gota și Streymur, alte două echipe pe care românii le pot cunoaște din preliminarii, se află acum la mijlocul clasamentului, dar media TG-urilor lor în meciuri este exact ce caută un SuperParior, adică 3+.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază de oriunde pe campionatele din țările scandinave, mereu spectaculoase și în care se înscriu goluri multe!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe campionatele nordice, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Începe Jupiler League cu Denis Drăguș, singurul reprezentant al României! Ei sunt compatrioții care au făcut istorie printre valoni și flamanzi!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Inter, United și Sevilla sunt marile favorite la câștigarea Europa League. Vezi cu cine țin Ambasadorii Superbet și află toate pronosticurile lor!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close