GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lacul pentru lemn Sadolin Tinova

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 16:37

Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele la nivel mondial, a lansat un nou produs pe piaţa din România, lacul pentru lemn Sadolin Tinova.

Sadolin Tinova este un lac de impregnare pe bază de apă, conceput pentru faţade, case din lemn, ferestre, uşi, terase, garduri şi mobilier de grădină. Durabilitatea de până la 12 ani se bazează pe o tehnologie inovatoare patentată Hybrid Technology™.

Pentru a proteja cât mai bine lemnul, specialiştii de la Akzo Nobel i-au studiat comportamentul în condiţii meteorologice extreme, în diferite locuri din lume. Experienţa dobândită pe diferite continente, combinată cu tehnologia avansată şi perfecţionarea materiilor prime, le permite acestora să creeze produse care să ofere protecţie pentru lemn, în toate condiţiile. 

Rezultatul muncii lor constă în dezvoltarea  unor produse de ultimă generaţie, brevetate –  tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology™. Aceasta se bazează pe interacţiunea unică şi complementară a două răşini de înaltă calitate, cu dimensiuni moleculare diferite. Prima răşină pătrunde adânc în lemn, protejându-l din interior şi consolidând structura acestuia. Cea de-a doua creează la suprafaţă un strat extrem de rezistent, care protejează lemnul de efectele dăunătoare ale apei şi ale radiaţiilor UV. Astfel, se obţine o protecţie eficientă şi de durată a lemnului.

„Suntem încrezători că Tinova va fi un succes pe piaţa din România şi sperăm ca prin intermediul lui să uşurăm viaţa clienţilor. Ne dorim ca toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi şi tocmai de aceea credem că Tinova este soluţia perfectă chiar şi pentru cei mai pretenţioşi dintre ei”, a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel România.

Mai multe detalii despre acest produs nou puteţi afla accesând site-ul www.sadolin.ro.

Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele şi lacuri la nivel mondial şi un producător major de substanţe chimice de specialitate. Având sediul central în Olanda, la Amsterdam, Akzo Nobel operează în peste 80 de ţări şi are peste 50.000 de angajaţi.

Akzo Nobel Coatings România a fost infiinţată în anul 2007, având în prezent peste 43 de angajaţi la nivel naţional.Cele mai cunoscute branduri cu care este prezent grupul în România sunt Dulux (vopsea lavabilă), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) şi Hammerite (vopsea pentru metale). Pentru pastrarea nivelului calitativ toate produsele Akzo Nobel se importă din Marea Britanie, Polonia şi Ungaria.

Incepând cu octombrie 2011, Akzo Nobel România este Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gaby_baloo
gaby_baloo  •  10 Mai 2012, 22:33

l-am folosit si nu am observat mare diferenta...tot mai bun mi se pare Ultraxyl Ocean Gloss de la Chrotex

Vezi toate comentariile (1)
Comentează