GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

NetBet spulberă cotele! Cotă 50 pentru victoria României!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2016 12:44

Dacă în dimineața asta v-ați spus când v-ați trezit: "Azi batem francezii la ei acasă!" sau măcar "Azi e ziua în care joacă România în deschiderea de la Euro 2016" sau chiar și "Azi e ziua cea mare, începe Euro!" sau doar banalul "Azi e meci!", atunci acest articol conține informații foarte importante pentru suspansul și portofelul vostru.

NetBet a trimis anul acesta mulți fani ai fotbalului și pariurilor la Euro. Câștigătorii promoțiillor recente se vor afla diseară chiar acolo, pe stadion. Asta e. Însă tipii de la NetBet (la fel de pasionați de fotbal ca oricare dintre noi) nu i-au uitat nici pe cei de acasă și le-au pregătit o cotă incredibilă pentru victoria României: 50! Da, 50)!

Altfel spus, dacă pierde România, pierdem și noi câțiva lei. Vorba aia: "unde-a încăput mia intră și suta". Însă... dacă se aliniaza planetele pentru echipa noastră și "Azi batem francezii la ei acasă!"... la fiecare leușor pariat primiți înapoi o bancnotă nou-nouță de 50 de Ron. Cota e atât de bună, încât cei de la NetBet și-au pus o plasă de siguranță pentru ca nu cumva să se trezească cu un nou proprietar dintre clienți: suma maximă de pariat este 40 de Ron. Cu ea, veți câștiga 2.000 de Ron diseară, dacă... dar mai departe rămâne să visăm fiecare pe cont propriu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează