GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Rio 2016 - Olimpiada controverselor

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 18:21

206 natiuni vor avea cel putin un sportiv prezent la startul intrecerilor de la Rio, a XXXI-a editie a Jocurilor Olimpice. Ceremonia de deschidere va avea loc pe 5 august, insa primul eveniment este programat doua zile mai devreme, meciul de fotbal feminin, Suedia - Africa de Sud. De ce este Rio special dinainte sa inceapa? Multi sportivi de top au spus “pas” competitiei, speriati de virusul Zika. Alti 68 de atleti rusi poate ar fi vrut sa soseasca in orasul brazilian, dar au fost interzisi de Federatia Internationala, ca urmare a unui scandal de dopaj. Asadar, multe de vorbit despre Rio chiar inainte sa se cante vreun imn.

 

Federer, absent de marca

Competitia de tenis masculin va debuta fara cateva nume sonore din circuitul masculin, printre care Federer, Raonic, Gasquet sau Isner. Absenta elvetianului este regretata de multi, mai ales de pariori. Fluxul de pariuri pe victoria sa crescuse cu cateva zile inainte ca acesta sa faca anuntul. Liderul mondial, Djokovic, va fi in schimb prezent la Rio si este principalul favorit - cota 1,80 la agentia de pariuri online Unibet. Daca britanicul Murray va cuceri pentru a doua oara consecutiv titlul olimpic, atunci suma investita pe el va fi multiplicata de 3,50 ori.

 

Revansa dupa doi ani?

Neymar a fost absent la dezastrul Braziliei din semifinala cu Germania de la Cupa Mondiala din 2014, scor 1-7, dar acum starul Barcelonei este hotarat sa puna umarul la un trofeu cucerit de “Selecao” - aurul olimpic. Brazilia este princiapala favorita in turneul de fotbal masculin, avand la Unibet o cota de 1,85. Urmatoarea pe lista este Argentina, cota 7,00, in timp ce Germania are tot cota 7,00.

 

Racheta Bolt

Detinator al recordului mondial la proba de sprint, Usain Bolt a aratat multi ani ca n-are adversar, iar cele doua titluri olimpice din palmares vin sa confirme acest lucru. Va avea putere jamaicanul sa bifeze si a treia medalie de aur la rand? Cota este de 1,50 la Unibet, dar nici Jason Gatlin nu trebuie neglijat, americanul fiind cotat cu 2,75 pentru a se impune. 

 

Peste 500 de americani la start 

SUA este favorita in a castiga lupta pentru total medalilor de aur - cota 1,17. Daca tinem cont ca americanii vor avea la Rio peste 500 de sportivi, atunci explicatia vine si din cantitate, nu doar din calitate. China este urmatoarea pe lista bookmakerilor, cu o cota de 5,00.

Laos, Micronezia sau Afghanistanul sunt printre tarile ce vor avea un singur reprezentant la start.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează