Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 10:03

Herbalife este partener principal al triathlonului de la Brașov, programat pe 19 iulie. Grație parteneriatului dintre Herbalife și Ciprian Bălănescu, multiplul campion național la duatlon, triathlon și aquatlon va oferi cititorilor GSP sfaturi de pregătire pentru competiție. Pe lîngă episodul de azi, în Gazetă vor mai fi alte 3 articole, publicate pe 8 iulie, 13 iulie și 15 iulie.

Iată răspunsul lui Ciprian Bălănescu la întrebarea "Cum îți refaci rezervele de energie în timpul efortului fizic?"

"Hidratarea are un rol foarte important atît în timpul antrenamentelor, cît și după terminarea acestora. ESTE BINE SĂ BEI 3-4 LITRI DE APĂ ÎN FIECARE ZI DE PREGĂTIRE. Dincolo de condiţiile speciale presupuse de antrenamentele sportive, corpul uman are nevoie de apă pentru a se menţine în viaţă. Apa reprezintă mai mult de jumătate din greutatea trupului omenesc. Celulele, ţesuturile și organele au nevoie de apă pentru a-și asigura o bună funcţionare.

Atît în cazul atleţilor de performanţă, cît și în cazul oamenilor care fac sport ocazional sau deloc, apa folosește la păstrarea temperaturii corporale, la eliminarea toxinelor prin transpiraţie și la lubrifierea articulaţiilor. Apa este extrem de importantă pentru menţinerea unei stări excelente a sănătăţii. Pentru a-ţi reface cît mai repede rezervele de sodiu, potasiu, calciu și magneziu pierdute prin transpiraţie poţi să consumi băuturi de revitalizare special create pentru sportivi, precum Hydrate din gama Herbalife24".

MULTE SURPRIZE HERBALIFE PE 19 IULIE!

Herbalife va oferi peste 3.000 de produse de nutriție pe traseul cursei de la Brașov! Iar standul Herbalife va fi punctul principal de hidratare pentru toți cei prezenți în Piața Sfatului. Ciprian Bălănescu este imaginea Herbalife Brașov Triathlon, competiție la care va și participa. Herbalife colaborează cu Ciprian din aprilie 2014 pentru a-i dezvolta și optimiza programul personal de nutriție, oferindu-i în același timp o gamă completă de nutriție pentru activitatea sa sportivă. Triatlonul este o competiție ce presupune parcurgerea în succesiune a trei probe: înot, ciclism și alergare.

TEAM HERBALIFE

Aproape 100 de angajati și membri Independenti Herbalife vor participa la triatlonul de la Brașov! Membrii Herbalife au fost tot timpul un model inspirațional pentru cei din jur și nici în acest caz nu se lasă mai prejos. Aproape 100 de membri Herbalife din toată țara vor forma Team Herbalife la triatlon.

team herbalife

Mai multe detalii despre sport și nutriție pe www.herbalife.ro , www.herbalife24.ro și www.facebook.com/herbalife . 

Mai multe detalii despre Brașov Triathlon pe www.brasovtriathlon.ro .

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”