GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Te bucuri de SuperBilete în fiecare zi? Ai de unde alege, ai ce vedea, ai ce juca! Vino și fă istorie la Superbet!

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 17:32 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 22:07

Autor: Alex Molico, Superbet

Maratonul de fotbal continuă la Superbet online și-n agenție cu o săptămână în care poți prinde la orice oră SuperBilete, fiindcă pe meridianele fotbalului se joacă non-stop, motiv pentru care, pariul de care mai ai nevoie să fie tot biletul verde poate fi prins oricând și în orice campionat din ofertă. SuperCote, ofertă Super Extra, Streaming, ofertă SuperLive, Cash Out și promoții zilnice, plus Pariul Șansă revenit în agenții îți sunt puse la dispoziție de Superbet să-ți poți transforma pasiunea pentru fotbal în profit, jucând inspirat și responsabil! Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit online, care poate ajunge până la 1.200 Lei plus 300 rotiri gratuite!

AZI, DECISVUL ÎN BARAJUL DIN GERMANIA

După un 0-0 spectaculos în tur, Heidenheim joacă pe teren propriu contra lui Wedrer Bremen, echipă care vine fără căpitan. În istoria barajelor dintre locul 3 din Zweite și locul 16 din Bundesliga, numai de 3 ori au avut câștig de cauză echipele din Zweite. Reușește Heidenheim să completeze lista deschisă de Nurnberg în 2009 și continuată cu Dusseldorf în 2012 și Union Berlin în 2019? Instalează cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România, vezi meciul și joacă live să prinzi cât mai multe pariuri câștigătoare!

Tot azi se dispută o „finală în play out”, între echipele cele mai în formă: Voluntari vs Viitorul. Tot în play out se joacă și Chindia-Hermannstadt, o finală de la polul opus al play out-ului, una pentru salvarea de la retrogradare, fără baraj. Tottenham n-a mai pierdut de 14 meciuri în fața lui Everton și vrea diseară să continue seria, în ultimul meci al etapei 33 din Anglia. Și în Spania se încheie tot azi etapa 33, cu Levante-Sociedad și Sevilla-Eibar. Vezi în fiecare zi toată oferta Superbet.ro la cele mai bune cote aici.

MARȚI, JUVE SE POATE DISTANȚA LA 10 PUNCTE

Pauza nu i-a prins bine lui Lazio, care a pierdut relativ repede contactul cu Juve. Ronaldo și Bătrâna Doamnă au luat prim planul și au acum 7 puncte avans. Mâine, pot ajunge să aibă un ecart posibil decisiv (deși... parcă și actualul avans de 7 puncte pare unul suficient pentru al 9-lea Scudetto consecutiv), dacă se impun pe San Siro în fața unui Milan care luptă pentru locurile de Europa League. Fără pauză, încep în Anglia și Spania meciurile din etapa 34. Trei partide în Anglia, unde meciul vedetă e Arsenal-Leicester și două în Spania unde capul de afiș e Celta Vigo-Atletico Madrid. Se pot face bani frumoși și în Championship unde sunt 5 meciuri, toate din etapa 42 (din 46). Leeds și West Brom își apără locurile care aduc promovarea directă (pozițiile 1 & 2), Derby, Swansea și Millwall nu-și mai permit pași greșiți pentru a mai putea spera la locurile din Play Off-ul pentru promovare. Tot marți intră în luptă și Rapidul și atacă promovarea într-un prim meci contra lui CS Mioveni, în cel mai torid play off pentru promovare pe care l-a cunoscut a doua divizie! 

MIERCURI E DERBY DE ROMÂNIA

Se pleacă de la 3-0 pentru FCSB, dar pariorii vor găsi superopțiuni de pariat la cote mărite pe meciul în care Dinamo e obligată să își încheie eroic parcursul în Cupă în acest sezon. Sau cine știe... poate să fie loc de o calificare bombă? Mai greu, fiindcă pentru FCSB, Cupa rămâne singurul trofeu pe care îl mai poate obține în actuala stagiune, în vreme ce Dinamo e obligată să se concentreze pe salvarea de la retrogradare. Tot miercuri se joacă și derby-ul Barcelonei, între Barca și Espanyol, meci pe care Extratereștrii trebuie să-l câștige fără emoții pentru a rămâne în plasa Realului. Mircuri îi vei revedea nu doar pe Messi și Luis Suarez ci și pe fostul lor adversar din Grupa Morții în Liga Campionilor. Este vorba despre cel mai în formă român, Stanciu. El și Slavia Praga sunt vizitați de rivala eternă Sparta, într-un meci pe care îl vezi în direct la Superbet.ro pe site și aplicație și pentru care ai și cea mai bogată ofertă de pariuri speciale. Vezi în fiecare moment toate Pariurile Speciale pe fotbal din oferta Superbet aici.

JOI READUCE LUPTA PENTRU EUROPA ÎN ANGLIA, SPANIA ȘI ITALIA

Manchester United, Inter, Sevilla joacă în deplasare și singura opțiune pe care o au la dispoziție e să înverzeasăpariurile pe 2 (oaspeții câștigă) în meciurile pe care le dispută. Tot joi avem și returul celei de-a doua semifinale de Cupă, un retur care pornește de la 1-5: Iași – Sepsi. Un retur în care GG-ul (ambele echipe marchează) și 3+ (se înscriu cel puțin 3 goluri) vor fi pariurile cele mai puse. Ieri, Poli Iași a învins-o în Play Out pe Sepsi cu 3-1. Ce pariuri plasezi pe acest meci, știi deja?

Special! Joi pe 9 începe și MLS. Vara americană la pariuri. Un turneu în care Mitriță și New York City vor forța să câștige trofeul, în formatul folosit în 1994 la Campionatul Mondial din S.U.A.: grupe, urmate de Optimi, Sferturi, Semifinale și Finala, pe 11 august! Primul meci din turneu e chiar partida echipei lui David Beckham, Inter Miami, contra lui Orlando City, un duel care în timp ar putea deveni El Clasico de Florida!

VINERI FLUIERĂ STARTUL ÎN SUPERWEEKEND

Campioana bombelor, Astra merge la Botoșani. Realul își apără locul 1 în La Liga pe teren propriu, contra lui Alaves. Gâlcă și Vejle se pot apropia de promovare dacă vor câștiga în deplasare pe terenul lui Vendsyssel. Oferta e completată cu peste o sută de meciuri oficiale din campionate din Europa, Asia, America e Nord și America de Sud. 

Între meciuri și o partidă importantă din Belarus, campionat care ne-a ajutat să traversăm starea de urgență. Îi suntem recunoscători pentru că ne înverzește pariuri în continuare. Brest-Slutsk, meci în care campioana en tritre, Brest e gazda unei echipe care vine după o serie neagră de 4 înfrângeri la rând. Poate rupe această serie și poate fi Slutsk surpriza zilei de vineri?

SÂMBĂTĂ PRIMVS DERBY ȘI SUPRDUEL ÎNTRE JUVE ȘI ATALANTA

Rapid merge la Poliești pentru un derby contra Petrolului. Una dintre cele 5 finale pe care Giuleștenii le au de jucat pentru revenirea în elită. Lupii Galbeni întâlnesc un rival istoric și vor da totul pentru a fi ei câștigătorii. E un meci greu, care se anunță tensionat. Vezi în ziua partidei specialulele pe cartonașe galbene, faulturi, ba chiar și cel pentru penalty!

Cursa de urmărire în care e Barcelona continuă cu o deplasare la Valladolid. Liderii campionatului italian întâlnesc revelațiile ediției curente din Liga Campionilor, bergamascii, care au ajuns în Sferturi, acolo unde Juve încă n-a ajuns (Bătrâna Doamnă are de jucat returul optimilor contra lui Lyon, după 0-1 în tur). Va fi un meci care ori continuă galopul de sănătate al lui Juve, ori produce surpriza care face scurtcircuit și redă lui Lazio ceva speranțe pentru un posibil triumf în lupta pentru titlu. 

DUMINICĂ E SUPERZI ÎN ROMÂNIA!

Un campionat deja relansat, campionatul României dă meciul zilei de duminică, U Craiova – FCSB. Ajunși pe locul 1, oltenii refuză să țină cont de statistica superdefavorabilă în meciurile cu FCSB și vor juca fără complexe, având ascendentul moral pe care îl are echipa care e cea mai în formă în play off. Un meci capital pentru Craiova care conduce cu 1 punct avans în lupta pentru titlu și are și avantajul de a fi gazdă în ultima etapă, în meciul contra lui CFR Cluj. Până la meciul de la 21:00 din România, vei fi prins deja multe bilete câștigătoare la Superbet online și în agenție, fiindcă se joacă aproape peste tot în lume.

ÎNCASEAZĂ BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile care te interesează. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Heidenheim – Werder Bremen: duel de Bundesliga sau nimic

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Rapid aleargă după a 8-a promovare din istorie în primul eșalon. Giuleștenii reiau asaltul la Mioveni!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează