GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

VIDEO / Miercuri, Voltaj lansează noul album exclusiv cu Gazeta Sporturilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 14:58

”Dă vina pe Voltaj”, noul album al trupei, se lansează miercuri, 30 mai, împreună cu Gazeta Sporturilor!

Noul material discografic al trupei Voltaj conţine 10 piese, printre care şi noul single ”Lumea e a mea”. "Sînt piese optimiste, sînt piese de dragoste, sînt ritmate sau lente”, spune Călin Goia, solistul trupei.

Nu rata albumul ”Dă vina pe Voltaj”. De miercuri, 30 mai, în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor! Preţul unui disc, împreună cu ziarul, este de 12,99 lei.

Ascultă mai jos cel mai recent hit al trupei, care se regăseşte pe noul album!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
valentin.10
valentin.10  •  29 Mai 2012, 11:03

Bravo GSP CEL MAI BUN ZIAR

depeche
depeche  •  29 Mai 2012, 08:27
Postat de kingviking pe 28 Mai 2012, 16:26

pentru ca e criza, pentru ca industria muzicala romaneasca e in mocirla, pentru ca muzica lor nu prinde afara asa cum prind "consacratele" stan si inna, pentru ca romanul nu cumpara albume nici macar daca el costa 5 lei nu 10:)

Criza nu este niciodata in muzica. Muzica buna se vinde de fiecare data. Ai dreptate, romanii inca nu au mentalitatea celor din vezt care i n amare parte cumpara muzica. Si aici nu spun in general pentru ca eu unul daca as fi fan Fuego, nu as da bani pe albumul celor de la Voltaj. Dar, din pct meu de vedere, daca simpatizezi un artist, atunci ii cumperi muzica si nu o downloadezi. In fine, ai dreptate si tu...

kingviking
kingviking  •  28 Mai 2012, 16:26
Postat de depeche pe 28 Mai 2012, 15:33

Mi se pare penibil sa iti lansezi albumul cu un asa ziar... pe cand o lansare de single cu libertatea? Nu ai sa vezi nicaieri in strainatate ca ziarele sa lanseze albume de muzica, mai ales daca nu au deloc legatura cu sportul. In speta, la noi nu vei vedea vreodata Inna, Alexandra Stan sau un artist consacrat ca isi vinde albumul cu 10 lei...

pentru ca e criza, pentru ca industria muzicala romaneasca e in mocirla, pentru ca muzica lor nu prinde afara asa cum prind "consacratele" stan si inna, pentru ca romanul nu cumpara albume nici macar daca el costa 5 lei nu 10:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează