GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Weekend cu super dueluri în play-off!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2024 14:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 00:59

Cele mai tari partide din etapa a doua din play-off-ul SuperLigii sunt programate sâmbătă și duminică. Universitatea Craiova – Rapid și Farul – FCSB sunt meciurile care țin capul de afiș al rundei. Duelurile în care fiecare punct se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri, Cote Mărite, dar și opțiunea Bet Builder. Descoperă oferta completă și alege-ți favoritele!

Orgolii mari în Bănie

Sâmbătă, de la ora 21:00, Universitatea Craiova primește vizita Rapidului, într-un meci care promite spectacol total. Cele două rivale sunt egale în clasament, la 7 puncte în spatele liderului FCSB și încearcă să reducă distanța. În timp ce oltenii au început excelent play-off-ul, cu o victorie pe terenul CFR-ului, giuleștenii s-au împiedicat acasă, cu Farul.

Meciul de la Craiova va fi și un duel între doi dintre cei mai în formă fotbaliști ai SuperLigii. Alex Mitriță are 12 goluri și 9 pase decisive în acest sezon și are cotă 2.90 să marcheze sâmbătă seară, așa cum a făcut-o și la ultima întâlnire cu rapidiștii. De cealaltă parte, echipa din Giulești își pune speranțele în Rrahmani. Kosovarul are 14 goluri și 3 pase decisive în doar 16 partide jucate și a primit cotă 3.10 pentru o nouă reușită.

În sezonul regular, trupa lui Bergodi s-a impus la București cu 2-0, dar a remizat, 1-1, la ultima vizită pe Ion Oblemenco. Palmaresul ultimelor 10 dueluri directe este net de partea Craiovei, care a câștigat de 6 ori, remizând și pierzând câte două partide. 2.15 este cota pentru o victorie a „Științei”, față de 3.40, cât are Rapid.

Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Hagi nu renunță la titlu!

După ce a ajuns cu emoții în Top 6, campioana Farul face calcule pentru păstrarea titlului cucerit în sezonul trecut. Trupa lui Hagi a debutat perfect în play-off, câștigând cu 2-1 în Giulești și speră să realizeze o nouă surpriză. Duminică, de la ora 21:00, „marinarii” sunt gazde în duelul cu liderul FCSB, de care îi despart 10 puncte. Ultima victorie a constănțenilor, în penultima etapă a play-off-ului ediției trecute, a dus matematic titlul la Constanța, iar un nou succes ar putea să deschidă un nou drum către glorie.

Roș-albaștrii au pierdut un singur meci în ultimele 13 etape și au în lot cel mai bun marcator din SuperLigă, înaintea etapei. Florinel Coman a înscris de 15 ori și are cotă 2.70 să dea gol duminică, la Ovidiu. În schimb, Hagi se bazează pe forma lui Louis Munteanu. Atacantul Farului a fost cel mai bun jucător al constănțenilor la victoria din Giulești, unde a marcat ambele goluri. 3.80 este cota Superbet pentru o nouă reușită a lui Munteanu.

După victoria care le-a adus titlul în sezonul trecut, actuala campioană nu a mai reușit să o învingă pe FCSB. Trupa lui Charalambous s-a impus cu 1-0 la Ovidiu și a fost egalată dramatic, pe Arena Națională, unde Larie, din penalty, a marcat pentru 1-1, în minutul 95. Un succes al Farului are cotă 3.60 versus 2.15, cât a primit FCSB.

SuperLiga se trăiește intens și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru bilete la un Super Nivel!

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close