GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  LIFESTYLE

FOTO Alimentul la care Simona Țăranu a renunțat de mai bine de 10 ani: „În afară de asta, mănânc orice”

Simona Țăranu / Sursă foto: Instagram / @friendsstudios & @silviu.enache.d +33   FOTO
Simona Țăranu / Sursă foto: Instagram / @friendsstudios & @silviu.enache.d

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 19:55 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 20:50

Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor sportive de la Digi, dezvăluie cum reușește să-și mențină forma de invidiat. Secretul ei? O alimentație echilibrată, din care de mai bine de 10 ani lipsește în totalitate carnea.

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit regimul de la care nu se abate niciodată - fără nicio masă după ora 18:00 - dar și că petrece mult timp în sala de fitness improvizată de acasă. Mai mult, Simona Țăranu recunoaște că n-a mai mâncat carne de mai bine de un deceniu. 

Simona Țăranu a renunțat definitiv la carne: „În afară de asta, mănânc orice”

„Fac sport mult, acasă. Am bandă, am bicicletă. Am gantere reglabile. 

Mănânc porții foarte mici. În afară de carne - nu mănânc carne de mai bine de 11 ani - mănânc cam orice. Și încerc să nu mănânc după ora 18. Când seara mănânc ceva mai greoi sau nepotrivit, a doua zi am grijă să reglez cumva din alimentație.

Mănânc orice, dar cu limită. Și am redus foarte mult zahărul””, a spus Simona Țăranu, conform Fanatik

Simona Țăranu, foto: Instagram @simona.taranu
+29 FOTO

Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”

Invitată toamna trecută la podcastul ALTCEVA, Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor sportive de la Digi, a vorbit despre începuturile ei în televiziune.

În vârstă de 34 de ani, Simona Țăranu a urmat cursurile Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media. Jurnalista a mărturisit în podcastul moderat de Adrian Artene, directorul editorial Gândul, că i-a fost foarte greu în primii ani de adaptare în Capitală

Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, limitate

Apoi, Simona Țăranu a povestit ce a pățit la un interviu de angajare la o televiziune:

Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul. Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy»

Citește și alte știri de actualitate: 

Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile: „Nu știu cum reacționez dacă fac foamea”

„Am pierdut tot!” » Prin ce a trecut Cătălin Moroșanu: „De 8 luni am încercat să recuperez tot”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
propaganda
propaganda  •  12 Ianuarie 2023, 22:35
Postat de Catalynn_. pe 11 Ianuarie 2023, 22:15

Nu am spus ca-i urâta, doar ca arată mult mai in vârsta … :-))) Înțeleg ca este consecința faptului ca muncește, așa spune unul cu IQ de elefant mai jos … :-))) Gata tată, nu mai mișc un pai de acum înainte, vreau sa mă păstrez tânăr! :-)))

Uita-te in primul rand la tine cum arati, ori la consoarta! Pana sa ii comentezi pe altii. Pentru ca nici la cutie nu esti chiar organizat, lasand faptul ca nu ai stil.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  12 Ianuarie 2023, 20:10
Postat de balotelli pe 12 Ianuarie 2023, 16:37

Păi... s-au cam terminat, nea Piți. Privește-n jurul tău! I-a terminat propaganda. Și nu mă refer la colegul cu același nume, care posta mai jos. Bine că nu s-au terminat userii... și mai avem cu cine să "ne înfrățim". Care ardelean, nea Piți? Că mai toți userii zic că sunt Catalynn. Mi-am cam pierdut identitatea în ultimele luni. N-a mai rămas nimic ardelenesc în balotelli. E mitic sadea. Da' nu-i stres. Mai am frați, vorba lu' Mitică. Pe lângă Cătă,... îl mai am pe Kuba. Și... nu în ultimul rând... pe boieraș. Loc mai e... dar știi clișeul: ce-i place Simonei Țăranu... cu forța nu se face. :-))).

Gata, s-a marcat, asa facem. Hai Steaua!

CSU_CRAIOVA
CSU_CRAIOVA  •  12 Ianuarie 2023, 16:46

Ba *** asta e articol sportiv? Ziaristi in ziua de azi, fereasca dumnezeu????????????!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează