GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Sportiva română care a fost la Jocurile Olimpice și acum face bani din OnlyFans a atras și atenția spaniolilor » Ce scrie Marca

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 12:56 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 13:40

Alexandra Ianculescu, sportivă care a reprezentat România în proba de patinaj viteză la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 de la Pyeongchang, Coreea de Sud, iar acum are cont pe o platformă pentru adulți, a atras atenția celor de la Marca.

„Sunt sportivă olimpică, dar fotografiile pe care le public pe OnlyFans mă ajută să îmi plătesc facturile” este titlul articolului din Marca. Născută la Sibiu, Alexandra (32 de ani) s-a mutat în trecut în Canada, și s-a apucat de patinajul viteză.

+25 FOTO

„Alexandra, sportivă canadiană care a fost la Jocurile Olimpice Iarnă în 2018, la patinaj viteză, a trecut acum la ciclism și încearcă să participe la Jocurile Olimpice de vară”, notează Marca. Care publică și o declarație a acesteia.

„Sunt sportivă olimpică, dar fotogafiile sexy, în bikini, pe care le pun pe OnlyFans din 2021 mă ajută să-mi plătesc facturile. Fac o grămadă de bani. Înainte mă interesa ce crede lumea, dar mi-am dat seama că opiniile lor nu îmi plătesc facturile”.

  • Alexandra a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 de la Pyeongchang, Coreea de Sud, în proba de patinaj viteză, 500 m, unde a ocupat poziția 31, ultima din concurs. Acum vrea să reprezinte Țările de Jos la JO de la Paris.

De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor. Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. 

Câștig mai puțin acum, pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele. Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream visele Olimpice. 

- Alexandra Ianculescu, pe Facebook 

+25 FOTO

Citește și:

Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
leu.mr
leu.mr  •  11 Aprilie 2023, 20:13

Are bucepsi in rest nimic

VardyParty
VardyParty  •  11 Aprilie 2023, 15:06

Draga Andra, tu ai mai vandut marfa asta acum 2 saptamani. Pai? Ori suntem golani, ori nu mai suntem!

laur_gr
laur_gr  •  11 Aprilie 2023, 14:35

Scopul in viata: "să-mi plătesc facturile".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează