GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Motivul pentru care Anamaria Prodan nu s-a mutat încă împreună noul iubit: „Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”

Anamaria Prodan si Flavius Nedelea. Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf +18   FOTO
Anamaria Prodan si Flavius Nedelea. Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2023 18:19 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 19:17

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea formează un cuplu de câteva luni. Impresara și-a găsit liniștea după divorțul de Laurențiu Reghecampf și nu exclude posibilitatea de a se recăsători. 

Anamaria a vorbit despre relația cu Flavius și a explicat de ce nu locuiesc încă împreună.

Flavius Nedelea
Flavius Nedelea
+14 FOTO

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu s-a mutat încă împreună cu iubitul ei

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau viața așa cum vine.

Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat să nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

În cadrul aceluiași interviu, întrebată dacă s-a mutat cu noul partener, Anamaria a explicat: „Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată. Sunt o femeie normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație, este vorba despre respect. Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat. Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru”.

Cătălin Botezatu a numit cele două personaje „top fashion” din fotbalul românesc: „Poate multă lume mă va înjura, dar el a adus trendul. E top!”
INEDIT
Cătălin Botezatu a numit cele două personaje „top fashion” din fotbalul românesc: „Poate multă lume mă va înjura, dar el a adus trendul. E top!”

Cu ce se ocupă Flavius Nedelea

Flavius Nedelea e bărbatul cu care are o relație acum Anamaria Prodan. În vârstă de 42 de ani, acesta deține mai multe afaceri și e în continuă dezvoltare cu alte proiecte noi.

Flavius Nedelea este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. Este vorba despre o unitate hotelieră cu nouă camere chiar în Centrul Vechi din București, afacere despre care Flavius Nedelea a făcut declarații în 2017, pentru wall-street.ro.

Citește și:

Fosta cucerire a lui Ion Țiriac, viață de lux în Franța: „Am un frumos apartament”

Ionuț Iftimoaie s-a plâns de condițiile din junglă » Măruță l-a taxat: „Știai unde te duci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  28 Aprilie 2023, 18:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucyan62
lucyan62  •  27 Aprilie 2023, 22:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Aprilie 2023, 19:32

d-ra /d-na Livia, de ce tot bateți apa în piua cu NOUL iubit ?..pai...ce, a avut și unul vechi ? din câte știm a fost CASATORITA cu reghe ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează