GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

Dumitru Dragomir a intrat în direct și s-a războit cu Clotilde Armand, pentru că i-a trimis buldozerele la hotel: „De-aia m-au executat”

Dumitru Dragomir // FOTO: Captură Fanatik +12   FOTO
Dumitru Dragomir // FOTO: Captură Fanatik

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 14:05 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 14:33

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a reacționat după decizia luată de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Luni, Primăria Sectorului 1 a semnat dispoziția de dărâmare a unui gard din jurul hotelului „Crystal Palace”, deținut de fostul președinte al LPF, și amplasat pe strada Căpitan Alexandru Șerbănescu.

Azi, Dumitru Dragomir a reacționat ca urmare a deciziei și a criticat-o pe Clotilde Armand.

+8 FOTO

Dumitru Dragomir a atacat-o pe Clotilde Armand: „M-a executat pentru că sunt Dragomir”

„Eu am o parcare în fața hotelului care nu e a mea. E Primăriei. E închiriată de mine și mai am încă 16 ani din contract. Așa am luat-o, cu gard făcut, așa a fost construcția. 

in unii acum vreo lună  de la Sectorul 1 și spun «Domnule, avem o reclamație. Gardul e pus cu 28 de centimetri în trotuar». Trotuarul e de doi metri jumătate.

Eu n-am vorbit o dată urât de doamna Clotilde. M-am ferit să le zic vreun cuvânt urât. Le-am zis: «Băi, oameni buni, pe așa ceva plătesc la Primărie». La Primăria Capitalei plătesc peste 3.500 de dolari pe lună.

Bine, m-au executat pentru că sunt Dragomir. Altfel plăteam 800 de euro. Eu mă feresc să greșesc. Ce lovitură mi-ar fi dat ei mie dacă nu eram în regulă...

Eu am gardul de 22 de ani, făcut de cine mi-a vândut acolo. Timp 22 de ani nu s-a legat nimeni de chestia asta și ați venit voi și ați măsurat neapărat treaba asta...

Eu cred că doamna Clotilde nu știe. Și le-am spus «Eu plătesc la primărie. Atunci să-mi dea banii înapoi!». Și ce impozite plătesc Primăriei de la hotel! Sunt zeci de miliarde pe an, reține! Și plătesc și parcarea. Dacă vor, te fac praf. Aștept hârtia și mă judec. Apoi cer daune de la Primăria Capitalei”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

VIDEO Clotilde Armand a dispus distrugerea unui gard din jurul hotelului lui Dumitru Dragomir

Citește și: 

Simona Halep, prima apariție într-un spot publicitar, după pedeapsa pentru dopaj: „Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce”

Ministerul Dezvoltării a dezvăluit astăzi cifrele » Cât costă noul stadion Dinamo și cel de la Timișoara + Ce capacitate vor avea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  29 Noiembrie 2023, 16:48

Usturoi nu a mancat, gura nu-i miroase.....:))) Da ma, ca Primaria era nebuna sa amputeze un trotuar ca sa-ti faca tie parcare. Tupeul este nemarginit!

SisiSailberg78
SisiSailberg78  •  29 Noiembrie 2023, 11:37

Ce conteaza ca tu ai platit 22 de ani asa cu gardul pus? Aveai habar in astia 22 de ani ca e ilegal? Te-au mai daramat si prin Herastrau. Numai cu fofarlica umblii dar faci pe nevinovatul. Nu ti-e rusine?

TZTZ
TZTZ  •  29 Noiembrie 2023, 09:51

O stire din sport despre oameni care nu au fost niciodata interesati de sport, ci numai de banii pe care ii pot genera din sport...Ce mai vitejii au facut echipele romanesti de fotbal sub nemaipomenita, nemaivazuta si nemaintalnita conducere a lui Mitica?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează