GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Reacția lui Marian Drăgulescu atunci când a aflat că fosta lui soție este gravidă

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu +49   FOTO
Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 12:20 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 18:16

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, este însărcinată cu cel de-al treilea copil și a dezvăluit cum a reacționat sportivul atunci când a aflat vestea. 

Cei doi, care au împreună un băiat și o fată, au divorțat în urmă cu mulți ani. Cu toate astea, au rămas într-o relație bună, deși despărțirea a fost una cu scandal.

+45 FOTO

Reacția lui Marian Drăgulescu atunci când a aflat că fosta lui soție, Larisa, este gravidă

„Comunic destul de des cu Marian pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți. M-au felicitat, și el, și iubita lui”, a declarat Larisa Drăgulescu, potrivit antenastars.ro.

Larisa a spus că actualul ei iubit s-a bucurat atunci când a aflat că va deveni tată și a detaliat.

„A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți, pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună. Stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent. 

Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație”, a mai spus Larisa Drăgulescu, potrivit sursei citate.

sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
+14 FOTO

Cine e noul iubit al Larisei Drăgulescu

Larisa Drăgulescu are un nou iubit, după divorț. Ea anunța în urmă cu câteva luni că a divorțat de Marian Bogdan, bărbatul cu care se căsătorise după divorțul de Marian Drăgulescu. Însă, nu a stat prea mult singură, pentru că deja a apărut cineva în viața ei. Larisa a dezvăluit în februarie că are un nou iubit, însă nu a vrut să spună prea multe despre el.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru Click.

Citește și:

Povestea despărțirii brutale dintre Răducioiu și Miss România! Cum au intrat frații Becali cu forța peste creatoarea de modă

Iubita unui baschetbalist care evoluează în România, imagini hot din vacanță!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cobra
cobra  •  10 Aprilie 2023, 17:20
Postat de mafa pe 08 Aprilie 2023, 23:11

Trei copii !!...cu cati tați ??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  08 Aprilie 2023, 23:11

Trei copii !!...cu cati tați ??

karlie
karlie  •  08 Aprilie 2023, 13:15

Reacția potrivită ar fi să caute Golf 4 pe OLX

Vezi toate comentariile (3)
Comentează