GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Michael Jordan, răspuns categoric! Ce a declarat despre relația dintre fiul său și fosta soție a lui Scottie Pippen

Michael Jordan răspuns categoric! Ce a declarat despre relația dintre fiul său și fosta soție a lui Scottie Pippen +7   FOTO
Michael Jordan răspuns categoric! Ce a declarat despre relația dintre fiul său și fosta soție a lui Scottie Pippen

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 10:16 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 10:36

Michael Jordan a vorbit în premieră despre relația pe care fiul său o are cu Larsa Pippen.

Marcus Jordan și fosta soție a lui Scottie Pippen, coleg cu Jordan la Chicago Bulls, au o relație care a atras atenția ca urmare a diferenței mari de vârstă, 16 ani.

Întrebat recent dacă e de acord ca Marcus (32 de ani) să aibă o relația cu Lars (48 de ani), Jordan a răspuns scurt: „Nu!”.

+3 FOTO

Multă vreme ei și-au ținut relația ascunsă, însă recent Larsa a publicat o poză cu ei doi și a scris: „Al meu Valentine pentru totdeauna”. Larsa are 4 copii din căsnicia cu Scottie.

Scottie Pippen l-a făcut praf pe Michael Jordan în noua sa carte

Scottie Pippen, fost jucător de baschet și membru al echipei stelare pe care Chicago Bulls a avut-o în anii '90, a ajuns „la cuțite” cu fostul coechipier, Michael Jordan.

Scottie Pippen îl atacă frontal pe fostul său coechipier de la Chicago Bulls, Michael Jordan, despre care spune că este egoist și că „niciodată nu mi-a fost apropiat”.

Acum în vârstă de 57 de ani, Scottie Pippen a fost unul dintre jucătorii fundamentali din „dinastia Bulls”, acea echipă stelară din anii '90, cu 6 trofee de campioană NBA în 8 ani. Pippen a reacționat dur în noua sa carte, „Unguarded” (detalii aici), după ce a văzut documentarul ESPN The Last Dance.

FOTO: instagram.com/larsapippen
+27 FOTO

Citește și: 

Andreea Bălan, în ipostaze inedite la Wimbledon, unde își urmărește iubitul tenismen: „Tradiție la superlativ”

FOTO Adrian Mititelu Jr. scoate bani mulți din buzunar ca să țină relația cu fosta lui Marius Niculae. Oana Marica se răsfață în vacanțe scumpe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează