GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI

FOTO Raluca Zenga s-a poziționat de partea Palestinei » Serie de mesaje împotriva războiului: „Plâng. Știu că vă frâng inimile, dar acești copii trebuie văzuți”

Raluca Zenga/ foto Instagram +18   FOTO
Raluca Zenga/ foto Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 12:25 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 15:21

Raluca Zenga a repostat mai multe considerații personale și imagini impresionante din Gaza pe InstaStory.

Fosta soție a lui Walter Zenga s-a solidarizat cu victimele din Gaza, în urma războiului cu Israel. Ea a postat o serie de imagini pe rețele de socializare, în care condamnă ceea ce se întâmplă în Gaza și s-a poziționat de partea Palestinei.

+14 FOTO

Raluca Zenga, mesaje de susținere pentru Palestina

  • „O altă zi în care încerc să înțeleg ce se întâmplă în lume, în ciuda...”
  • „N-am mai văzut o asemenea divizare a lumii ca acum, polarizare, o ignoranță încăpățânață de a vedea realitea. Și rău, atât de mult rău, Doamne”
  • „Fac minimul necesar zilele acestea. Tind să mă izolez. Luxul normalității, de a avea o existență liniștit”
  • „Vina pentru ceea ce se petrece, de a ieși afară și a vedea oamenii trăindu-și viața obișnuită, în timp ce alții nu știu dacă vor mai vedea răsăritul”
  • „Plâng. Nu te-am putut ajuta, mamă (n.r. generic, legat de mamele din Gaza). Mai mult de 2.500 de copii palestinieni au fost uciși de bombe israeliene în 15 zile. Cea mai neagră noapte a sufletului. Cea mai sângeroasă răzbunare”
  • „Tremuratul incontrolabil, trauma adâncă. Da, înțeleg că televiziunile voastre locale nu arată asta. Înțeleg că, dacă sunteți încă susținători ai Israelului, acest tip de video nu va apărea niciodată pe rețelele voastre de socializare. Dar sunt mii. Acționați acum, cereți oprirea ostilităților!”
  • „Raiduri aeriene ale israelienilor asupra caselor civililor... Vă rog pe cei care mă urmăresc, știu că vă frâng inimile. Dar acești copii trebuie văzuți. Israel le-a făcut asta în Anul lui Dumnezeu 2023. 2023!! Un copil mic, acoperit de cenușă, înghețat de frică. Un copil”

Citește și:

Cum se pregătește o națională în război! » Totul despre Israel înaintea meciului cu România + ce mare surpriză ar pregăti selecționerul!
PRELIMINARII CE 2024
Cum se pregătește o națională în război! » Totul despre Israel înaintea meciului cu România + ce mare surpriză ar pregăti selecționerul!
FIFA a anunțat când se dispută partida Kosovo - Israel » Program infernal pentru adversarii naționalei României: 4 meciuri în numai 9 zile
KOSOVO - ISRAEL
FIFA a anunțat când se dispută partida Kosovo - Israel » Program infernal pentru adversarii naționalei României: 4 meciuri în numai 9 zile

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 Octombrie 2023, 23:28

Acesta e rezultatul vieții trăite de dumneaei în tarile Arabe timp de peste 20 de ani. Dacă ar fi trăit în Israel ar fi vorbit altfel. De ce nu -i critica pe cei care au început acest nou conflict omorând copii evrei ? Aceștia ( copii morti) nu au mame la fel cum te consideri și dumneata doamna ?

catalinut111_2
catalinut111_2  •  25 Octombrie 2023, 22:25

Pentru fiecare evreu mort 10.000 de palestinieni morti....asa à hotarat Dumnezeul evreilor....eu sunt ortodox si nu cred ca Dumnezeu ar fi de acord cu asta ....vom vedea

Joe2022
Joe2022  •  25 Octombrie 2023, 20:13

Nu e mai bună și înțeleaptă tăcerea atunci când habar nu ai despre ce vorbești? Mai ales când ai fost o *** și ai trăit doar in lux? Eu mă minunez când văd ipocrizia atâtor oameni. E dureros sa vezi oameni și copii nevinovați suferind. Dar ce au făcut aia de la Hamas a fost pur și simplu barbar , brutal și diavolesc. Și mulți oameni și chiar conducători de state nici nu iau în considerarea acea barbarie. Copiii mutilați și uciși în fața părinților, femei violate și mutilate, decapitate, oameni împușcați în cap in fața familiei, femei gravide omorâte, oameni mutilați cu grenade ,etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează