GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Ramona Olaru a răbufnit » Acuzații neașteptate aduse fostului iubit: „Am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe pshic a fost incredibil de rău”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu +44   FOTO
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 19:23 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 19:23

Ramona Olaru, 34 de ani, și-a deschis sufletul după despărțirea de campionul la motociclism, Cătălin Cazacu. Cei doi au fost logodiți însă s-au despărțit când nimeni nu se aștepta. Acum, prezentatoarea TV a scos la iveală amănunte incredibile despre relația cu Cătălin.

Ramona Olaru a crezut că și-a găsit sufletul pereche în sfârșit, însă se pare că s-a înșelat amarnic în privința lui Cătălin Cazacu. Acum nu își mai dorește o împăcare cu acesta, deși la un moment dat toată lumea se aștepta să își mai dea o șansă.

+40 FOTO

„Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe pshic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce. Am zis că nu o să mai vorbesc foarte mult despre subiectul ăsta, poate mai degrabă aș vorbi despre alte relații de dinainte.

Dacă vorbesc de ceva de aici, de curând, simt că aduc și mai rău „răul” după mine. Repet, oamenii nu știu, a fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc. Nu o să arunc cu noroi, trebuie să fiu bine cu mine. Nu sunt ajutorul nimănui și nici salvatoarea nimănui. Treaba lui cum vrea să fie”, a spus Ramona Olaru, în emisiunea Ego Life.

Teodora Stoica lucrează pentru Gigi Becali: „M-a ajutat mult” » Cu ce se ocupă și câți bani câștigă fiica lui MM Stoica
INEDIT
Teodora Stoica lucrează pentru Gigi Becali: „M-a ajutat mult” » Cu ce se ocupă și câți bani câștigă fiica lui MM Stoica

Întrebată dacă a trebuit să fie înșelată ca să se rupă de această relație toxică, Ramona Olaru a recunoscut că da.

„A trebuit, probabil că da. Acesta a trebuit să fie un punct final care să mă ajute pe mine, deși știam anumite lucruri dinainte. Lăsând la o parte ziarele, că spun vorbe puține față de tot ce s-a întâmplat. Am zis că dacă o să am vreodată ocazia am să pun pe foaie toate lucrurile respective, iar un regizor să facă un film despre treaba asta cu alte personaje și, cu siguranță, va fi cel mai vândut film”, a mai adăugat Ramona.

Citește și alte știri mondene: 

Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Are propria afacere care îi merge foarte bine

Jucătoarele din tenis care l-au impresionat pe Cornel Ilie de la VUNK! Ce a spus despre Sorana Cîrstea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  28 Iulie 2023, 11:55

Nu intereseaza pe nimeni un film despre relatia lui Cazacu cu Ramona Olaru, blonda asta se crede mare diva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează