GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Vladimir Klitschko se opune celei mai așteptate lupte a primăverii: „Nu poate avea loc! Fiecare sportiv rus trebuie să simtă sancțiunile”

Fostul boxer ucrainean Vladimir Klitschko (45 de ani), campion la categoria grea în trecut, nu înțelege de ce lupta dintre rusul Dmitry Bivol (31 de ani) și mexicanul Saul „Canelo” Alvarez (31 de ani) nu a fost încă anulată. +14   FOTO
Fostul boxer ucrainean Vladimir Klitschko (45 de ani), campion la categoria grea în trecut, nu înțelege de ce lupta dintre rusul Dmitry Bivol (31 de ani) și mexicanul Saul „Canelo” Alvarez (31 de ani) nu a fost încă anulată.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 21:51 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 22:00

Fostul boxer ucrainean Vladimir Klitschko (45 de ani), campion la categoria grea, nu înțelege de ce lupta dintre rusul Dmitry Bivol (31 de ani) și mexicanul Saul „Canelo” Alvarez (31 de ani) nu a fost încă anulată.

  • Lupta dintre Canelo Alvarez și Dmitry Bivol este programată pe 7 mai, în Nevada, Statele Unite ale Americii.

Lupta dintre Canelo Alvarez și Dmitry Bivol este considerată evenimentul primăverii în boxul mondial. Mexicanul, cvadruplu campion mondial, vrea și titlul WBO la categoria semigrea, deținut de Dmitry Bivol. Rusul cu reședința la Sankt Petersburg este neînvinsă în cariera de profesionist, 19 victorii din tot atâtea meciuri, 11 prin KO.

„Am altă idee!” » Noi declarații scandaloase ale lui Shirokov, fostul căpitan al Rusiei care susține invazia ordonată de Vladimir Putin
Război în Ucraina
„Am altă idee!” » Noi declarații scandaloase ale lui Shirokov, fostul căpitan al Rusiei care susține invazia ordonată de Vladimir Putin

Vladimir Klitschko: „Meciul dintre Alvarez și Bivol nu trebuie să aibă loc”

Vladimir Klitschko, fostul campion la „grea” prezent în aceste momente pe front, în Ucraina, crede că forurile internaționale trebuie să intervină și să anuleze meciul. 

„Lupta asta nu trebuie permisă. Sancțiunile nu sunt impuse împotriva unei anumite persoane, ci împotriva unei țări, din cauza războiului pe care îl poartă în Ucraina. Fiecare sportiv rus trebuie să simtă aceste pedepse”, a spus Klitschko, potrivit Sport.ua.

VIDEO Emil Caras, secund Dinamo Kiev, despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Impactul războiului din Ucraina asupra sportului: 

Legenda din echipa lui Mircea Lucescu, declarat „marele trădător al Ucrainei”: și-a pierdut toate trofeele!

Nikita Mazepin ia atitudine, după ce a fost exclus din Formula 1 » Rusul înființează o fundație pentru sportivii care nu pot concura din motive politice

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  10 Martie 2022, 14:55

Elegantă atitudinea , sportivă ! Nu vrea să îl invite să lupte amindoi împotriva rușilor? E rău și cînd iei mii de pumni in cap . Îl prefer pe Kasparov , e șahist .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează