GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  DRAMA LUI OPRSAL

Încurajat

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Tragedia cehului Oprsal de la Progresul, dezvăluită ieri de Gazetă, a atras sute de mesaje de susţinere din partea oamenilor

Povestită ieri de "Gazetă", drama cehului Radek Oprsal de la Progresul a produs o emoţie specială în rîndul suporterilor români. Iubita fotbalistului, Lucka, a fost omorîtă în timp ce conducea şi, după ce ieşise de la ginecolog, îl anunţa la telefon pe jucător că vor avea încă un copil, o surioară pentru prima lor fetiţă, Romanka. Micuţa a scăpat miraculos din accidentul produs în iulie 2006.

Siteul gsp.ro a fost invadat cu mesaje de încurajare din partea cititorilor: peste 250 de postări! Majoritatea celor care s-au exprimat au simţit nevoia să-l susţină pe Radek ori să-şi arate aprecierea faţă de tăria lui Oprsal de a trece peste crunta durere pricinuită de şocanta dispariţie a iubitei sale.


Mesaje emoţionante

* Acestea sînt marile drame ale vieţii. Eşti un om puternic că poţi vorbi despre asta. Ai dreptate, e o soartă pentru fiecare şi din această întîmplare nefericită trebuie să duci mai departe ce a început prietena ta şi să comunici mult cu fetiţa. Nu o lăsa să se închidă în ea. Pentru amîndoi e mai bine să vorbiţi şi să fiţi alături unul de altul. Îţi doresc să ai putere şi să nu uiţi că, deşi nu mai e, ea are grijă de voi. (Violeta)

* Tragic, dureros, foarte dureros, păcat că există şi astfel de momente în viaţa oamenilor. Fii tare, Radek, pentru fetiţa ta şi pentru cei dragi! (cobrras)

* Tragedie mai mare nu se putea! Săracul de el! Să treci prin aşa ceva şi să mai poţi vorbi cum o face, denotă un mare caracter. Condoleanţe! (alex)

* Sînt momente în viaţă în care sîntem forţaţi să constatăm că există o soartă pentru fiecare. Fii tare, Radek! Şi Dumnezeu să le odihnească! (bancar.sb)

* Dacă ai trecut peste aşa ceva, Radek, merită să trăieşti! Mare caracter! (husenu)

* Prietene, Radek! Nimeni nu-ţi poate înţelege durerea din suflet pe care o porţi, poate nici părinţii tăi. Să nu te îndoieşti de faptul că soarele va străluci şi în inima ta. Se va întîmpla asta, fii sigur! Românii te vor ajuta! (ionuţ)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (62)
 •  27 August 2008, 10:47

esti un adevarat luptator...acum nu trebuie decat sa comunici cu fetita ta si sa fiti mai apropiati ca oricand...eu unul sunt alaturi de tine si fetita ta si sunt sigur ca toata tara va este alaturi...cu siguranta ca si sotia ta de acolo de sus e mandra de tine si de fetita ta...un mesaj sincer si calduros din inima mea...CONDOLEANTE...

 •  22 Martie 2008, 11:58

ITI DORESC MULTA TARIE SI CREDINTA FIE CA FETITA TA SA FIE TELUL TAU IN VIATA SA FII SI TATA SI MAMA PTR FETITA DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA

 •  19 Martie 2008, 22:27

fii darz,suntem alaturi de tine!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close