GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  SPECIAL GSP

Rupeţi vraja!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

"EXCLUSIV: Gazeta vă prezintă azi cantonamentul “tricolorilor” de la Berna, un castel vechi de 600 de ani transformat în hotel

România se va muta pe 15 iunie la Konolfingen, la 20 de kilometri de Berna, o localitate în care verdele este culoare ce predomină peisajul. Pentru meciul cu Olanda, de pe 17 iunie, "tricolorii" vor avea cartierul general într-un castel vechi de 600 de ani, transformat într-un stabiliment de 4 stele.

Pentru control
Pe toată perioada şederii la Schloss Huenigen Parkhotel, Mutu şi compania vor locui singuri. Cu toate acestea, jucătorii lui Piţurcă nu vor sta în camerele supermoderne ale hotelului, ci în aripa nouă a clădirii. Aşa şi-a dorit selecţionerul pentru a avea un cît mai mare control asupra proprilor fotbalişti. Cele 22 de camere nu epatează, fiind mai degrabă unele normale. Priveliştea este însă una deosebită. Mai ales pe perioada verii, în grădinilie din faţa hotelului înfloresc peste 3.000 de fire de trandafiri, după cum a spus Claudia Kunzi, directoare a hotelului.

Paturi prezidenţiale
"Tricolorii" se vor putea relaxa pe terasa din faţa camerelor, într-o zonă plină de verdeaţă. Aerul este unul aristocratic, aici locuind de-a lungul vremii nobilimea din zonă. De altfel, hotelul este preferat chiar şi de preşedintele Elveţiei, Micheline Calmy-Rey, care preferă zona ca să se relaxeze. De asemenea, politicieni, bancheri importanţi şi alte personalităţi de seamă elveţiene vin aici pentru sejururi. În plus, administratorii hotelului au experienţă cu echipe de fotbal, deoarece, în 2006, Ajax Amsterdam a locuit aici înaintea unei partide din Cupa UEFA, contra echipei Young Boys Berna.

Superbazine
La subsolul hotelului, o adevărată bijuterie pentru jucători. Zona de refacere, dotată cu mese de masaj, saună şi jacuzzi. Dacă vor avea timp, Mutu, Chivu sau Lobonţ ar putea folosi şi solarul aflat în aceeaşi zonă a hotelului. Bucătarul stabilimentului, Jorg, le-a transmis fotbaliştilor noştri că se va afla la dispoziţia lor, dacă aceştia vor dori să guste din bucatele speciale şi reţetele sale.

Atenţie la radare!
Mare atenţie în traficul din Elveţia, care este extrem de bine monitorizat video. Orice depăşire a vitezei legale, care în oraş este de 50 de kilometri la oră, iar pe autostradă de 120, poate fi plătit scump. Blitz-urile radarelor sînt mereu pornite şi vă pot aduce o gaură sănătoasă în buzunar. Şi fumatul în zone interzise se plăteşte scump, amenda fiind de 15 euro.

Citește și:

Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (1)
 •  02 Februarie 2008, 09:43

intrati aici sa faceti bani legal pe net: b u x.to/?r=ronny08 TREBUIE SA DATI LA REGISTER, SA VA FACETI UN USER. TREBUIE SA PUNETI SI LA PAYPAL TOT ADRESA VOASTRA DE MAIL ....@YAHOO SAU PE CE AVETI . DUPA CE AI INTRAT DAI LA S U R F A D S SI ITI ARATA NISTE SITE-URI. TREBUIE SA STAI 30 SECUNDE, TI LE NUMARA SUS IN STANGA. CAND ITI ARATA DONE SI VAZUT IESI DE PE PAGINA SI DAI LA URMATORUL SITE. DESCHIZI SITE-URILE PE RAND DACA LE DESCHIZI PE TOATE DEODATA NU FACI NICI UN $. LA 10 $ FACUTI PUTETI SA II SCOATETI SAU SA VA CUMPARATI CE VRETI VOI DE PE NET. BAFTA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează