GSP SPECIAL  »  TANARUL SAPTAMANII  »  AUSTRALIAN OPEN

Înapoi acasă » Simona Halep a revenit aseară în ţară după 3 săptămîni de poveste în Australia

Simona Halep îmbrățișată de tatăl său Foto: Raed Krishan
Simona Halep îmbrățișată de tatăl său Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 22:49

După trei săptămîni petrecute în Australia, Simona Halep s-a întors ieri seară acasă, avînd în bagaje cea mai bună performanţă în turneele de Mare Şlem


Treizeci de ore a durat drumul dintre Melbourne şi Bucureşti. Simona e obosită, dar încă zîmbeşte. Primul om căruia îi sare în braţe e tatăl său. Primeşte un sărut părintesc pe frunte şi întreabă de mama sa. "E acasă, te aşteaptă cu bunătăţi", vine răspunsul de la Stere Halep. De la plus 20 de grade, Simona a ajuns la o temperatură cu minus. "Sper să nu răcesc", spune Halep. E pregătită pentru vremea din Bucureşti, cu o geacă.

Jucătoarea în vîrstă de 22 de ani vorbeşte mai relaxată acum despre meciul din sferturile de finală de la Australian Open, acolo unde a fost învinsă de Dominika Cibulkova cu 6-3, 6-0. "A fost foarte dificil, am avut emoţii, poate mi-am spus prea multe înainte de meci", declară ea. Pe lîngă emoţii, a purtat şi un plasture pe umărul drept. "Am avut unele dureri, dar sînt normale în viaţa unui jucător de tenis, în fiecare zi se întîmplă să ai ceva", a completat românca. Simona s-a mai întors cu ceva, cu suficiente puncte care să o urce în Top 10 de luni. "Nu mă aşteptam să ajung atît de repede acolo, dar ce e mai greu de acum vine, pentru că trebuie să mă menţin". Simona nu va sta foarte mult acasă fiindcă de luni merge la turneul de la Paris.

"Cibulkova a jucat bine tot turneul, aş vrea ca ea să cîştige pentru că merită"
Simona Halep


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează