GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DRAMĂ

În stare de şoc! Floyd Mayweather, martor la crimă şi sinucidere :O

Mayweather (în alb), alături de Earl Hayes și soția acestuia
Mayweather (în alb), alături de Earl Hayes și soția acestuia

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 22:31

Floyd Mayweather trece prin clipe cumplite, după ce a văzut cum un prieten şi-a ucis soţia şi apoi şi-a pus capăt vieţii.
Boxerul discuta cu prietenul său Earl Hayes, un rapper american, pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicaţii de mesagerie video. Hayes îi mărturisea că are impresia că iubita sa îl înşală.

În timpul discuţiei, Stephanie Mosesley a intrat în cameră şi, deşi Mayweather a încercat să îşi calmeze prietenul, acesta şi-a omorît partenera, iar mai apoi s-a sinucis.

Presa americană susţine că, pînă în momentul de faţă Mayweather nu a putut vorbi despre cele întîmplate, fiind încă în stare de şoc.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
ftwraku
ftwraku  •  10 Decembrie 2014, 08:53

Stiri despre sport asteptam. Ce fac prietenii lui Mayweather,Messi,Ronaldo,Roger Federer,nu are nicio legatura cu sportu,doar cu viata lor privata. Acum o sa scriem de fiecare data cand un prieten de a lui Mayweather moare,samd? Poate faceti un articol vizavi de declaratia lui Pac-Pac dupa victoria cu Algieri; cand a fost intrebat de o posibila confruntare cu Mayweather si a zis ca in 2014 probabil vor boxa unul cu celalalt....Sunt multe voci care au zis ca staful lui Mayweather a tot fugit de Pacquiao. Poate ca nu este adevarat,poate ca este,insa in 2014 poate vedem un meci frumos....

alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Decembrie 2014, 00:25

asa e in tenis!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Decembrie 2014, 00:13

...negrii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează