GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

UPDATE Medicii au terminat autopsia lui Ekeng! Un doctor a oferit primele detalii în cazul morții: "Avea o afecțiune cardiacă"

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 11:35

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia lui Patrick Ekeng. Doctorii au decis să mai facă anumite investigații, înainte de a da verdictul și de a spune cauza morții.

update 15:20

Potrivit directorului IML, Dan Dermengiu, hipertrofia cardiacă nu este concludentă în cazul morții fotbalistului Ekeng, pentru că la sportivii de performanță mușchii inimii se dezvoltă mai mult  decât în cazul celorlalte persoane.

Astfel, marți se va face disecția cordului, pentru a se afla mai multe, potrivit Antena 3.

update 14:15

Un medic legist de la INML, Abdo Salem, a declarat că Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecțiuni cardiace.

"Am constatat că avea inima mai mare, chiar și pentru un sportiv. Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm și stop cardiac. A avut o problemă cardiacă și aceasta a fost cauza decesului.

Acum așteptăm laboratoarele să ne trimită rezultatele analizele. Avem nevoie și de aceste rezultate. Dacă nu era nevoie și de aceste probe nu le prelevam" Abdo Salem, potrivit Agerpres

Medicii au decis să facă mai multe teste, printre care și un examen toxicologic.

UPDATE 13:15

Autopsia în cazul lui Ekeng nu a fost relevantă, potrivit Mediafax. Jucătorul ar fi avut o inimă mărită, ceea ce ar indica o problemă cardiacă. Totuși, doctorii consideră că autopsia a fost irelevantă și vor face mai multe teste.

 

 

update 12:45

Potrivit unor surse GSP, la autopsie a asistat și un medic venit special din Camerun. În plus, s-a cerut o serie suplimentară de analize toxicologie, acestea urmând a fi efectuate în regim de urgență. În tot acest timp, corpul lui Ekeng rămâne la INML.

UPDATE 12:30

Fratele lui Patrick Ekeng a părăsit sediul INML, dar a preferat să nu facă mai multe declarații. (Vezi foto)

Știrea inițială:

La INML se află și fratele camerunezului, iar ieri a fost la stadionul Dinamo.

Râmâi pe GSP.RO pentru a afla ultimele detalii și rezultatele autopsiei camerunezului.

Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri noapte, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo - Viitorul.

Citește și:  Un medic cardiolog a vorbit despre decesul lui Ekeng: "Doctorul lui Dinamo e responsabil" » De ce camerunezul prezenta un risc mai mare

Citește și: 65% dezinteres »FRF a organizat o conferință cu medicul naționalei Germaniei: au venit doar 5 doctori ai echipelor din Liga 1! Bătineanu a lipsit 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (73)
vasy86le
vasy86le  •  09 Mai 2016, 20:34
Postat de zecs93 pe 09 Mai 2016, 18:01

*** Pai la IML nu se lucreaza in weekend, si asta se intampla si in alte tari ca SUA,etc !!! Trebuia sa te cheme pe tine, doctorul gesepeului sa-i faci autopsia !!! Nici in momentele astea nu va puteti stapani ***

Nu stiu de ce ii mai bagi in seama, oamenii adevarati,indiferent ca sunt stelisti, rapidisti etc, sunt alaturi de noi in aceste momente, astia care tot *** aiurea nu se pot numi oameni, ei se bucura de moartea unui om, iti dai seama ce minte bolnava au, nu se gandesc ca putea fi un membru al familiei lor in locul lui Ekeng, un frate, un tata,un fiu etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2016, 18:17
Postat de boss.alb.rosu pe 09 Mai 2016, 16:23

avand in vedere ca la noi se incearca musamalizarea ii recomand sotiei lui Ekeng sa mai faca un alt set de analize la un laborator din afara tarii .Dinamo este echipa Ministerului de Interne ,cei care ancheteaza moartea fotbalistului deci il vor scoate doar pe fotbalist vinovat cand este clar ca vorbim despre un caz de dopaj.

Bah prostea, tu sti macar ce e ala dopaj si pentru ce se ia ?? dopaju se ia tocmai ca sa faci efort fizic foarte grav si sa nu simti oboseala, iar la patrick ekeng nu e cazul pentru ca a intrat in repriza 2 in minutu 45 si a jucat doar 6 minute, deci nu a facut niciun pic de efort, dar tu esti un prost fara pereche vb cuiva de mai jos, ai auzit si tu de dopaj si il folosesti mereu ca sa pari inteligent !!! Dopaj faci tu frigiderului ca il mananci !!

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2016, 18:01
Postat de khal_37 pe 09 Mai 2016, 13:17

dinamo e mai presus de lege, niciaieri in lumea asta nu se lasa de vineri seara pana luni dimnineata autopsia corpului unui sportiv care a murit in circumstante dubioase. Dar cum sistemul lucreaza pentru ei( vezi recentul cadou de 17,2 milioane de euro, blaturi, arbitraje favorabile), corpul neansufletit al bietului om u*** ar fi stat si o luna neatins daca prin asta era protejata slehta *** de la dinamo, frf si lpf.

*** Pai la IML nu se lucreaza in weekend, si asta se intampla si in alte tari ca SUA,etc !!! Trebuia sa te cheme pe tine, doctorul gesepeului sa-i faci autopsia !!! Nici in momentele astea nu va puteti stapani ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează