GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ROMÂNIA ÎN DOLIU

Tolontan la Europa FM: "Uitîndu-mă la reacţia capilor bisericii, înţeleg că sîntem o ţară ortodoxă, dar mă întreb dacă sîntem creştină"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 09:07

Azi dimineață, la Europa FM, într-o ediţie specială alături de Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Vlad Petreanu şi George Zafiu, Cătălin Tolontan a vorbit despre tragedia care a lovit România.

"Uitîndu-mă la reacţia capilor bisericii, înţeleg că sîntem o ţară ortodoxă, dar mă întreb dacă sîntem creştină.

Am văzut ambasadori străini în stradă printre oameni, dar nu pe înalţii prelaţi români", a declarat Cătălin Tolontan la Europa FM.

Vineri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti, a avut loc un incendiu care a provocat moartea a nu mai puţin de 30 de persoane. Mai mult, în acest moment sînt peste 150 de răniţi în spitalele din Capitală, mulţi dintre ei în stare critică.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (60)
ataraxia
ataraxia  •  04 Noiembrie 2015, 01:11
Postat de Nicolau Ioan pe 02 Noiembrie 2015, 16:04

Mare nenorocit esti Tolontane

sarac cu duhul. e un om trist. va muri trist, nemangaiat.

937815056294749
'Daniel Mocioni  •  03 Noiembrie 2015, 04:11

Mai oameni buni, poti sa ai doua spitale la un locuitor. Cand iei foc si iti ard cornea, laringele si plamanii nu te mai scapa nimeni.

adriann_
adriann_  •  02 Noiembrie 2015, 23:48
Postat de Negru Alin-Florin pe 02 Noiembrie 2015, 22:18

Un om cu anumite cunostinte de istorie stie de ce sunt preotii vinovati...*** ***...e fara rost o discutie contradictorie ***...Un astfel de indoctrinat stie doar sa catalogheze...cine e impotriva bisericii e satanist, sectant, lucifer in persoana etc...Adevaratul Dumnezeu e cel al faptelor, nu al vorbelor goale...Dumnezeu e mai mult decat icoane, matanii, tamaie, coliva si spovedanie...mai e mult pana se vor trezi multi si vor incepe sa gandeasca...in rest, fie ca adevaratul Dumnezeu sa aibe grija de sufletele tuturor celor care au ars de vii, indiferent daca popii o sa le cante la inmormantare si le vor lua famililor celor decedati minim 500 lei...Biserica sa prospere!...numai bine, romanie!

Da, ortodoxia nu mai e buna, asteapta tu lumina de la teleevanghelistii tai ==)) Un google mic dupa Genesis -Jesus He knows me ne arata imediat cui fac propaganda postacii platiti care uma-doua incep sa-i dea cu moastele samd...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează