GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ADIO, EKENG!

VIDEO+FOTO Rămas bun fără cuvinte » Dinamoviștii s-au despărțit ieri îndurerați de Patrick Ekeng. Lacrimi, condoleanțe, torțe și-o anchetă ce merge mai departe

Articol de , - Publicat sambata, 14 mai 2016 00:00

Vântul a început a bate cu putere în plin soare, iar eșarfele negre au șuierat în Ștefan cel Mare când cortegiul funerar a pătruns pe stadion.

Peste 2.000 de oameni, suporteri, staff tehnic și administrativ, coechipieri, membri și apropiați ai familiei și-au luat rămas bun ieri, aproape de prânz, de la Patrick Ekeng.

Sicriul a sosit de la INML la arenă, la o săptămână de la tragicul eveniment, iar, printre suspine și lacrimi, reprezentanții "ultrașilor" și Ionel Dănciulescu au ținut discursuri ce-au sensibilizat și mai mult asistența. Nebărbieriți, în semn de doliu, jucătorii și Rednic au ținut să-și arate respectul față de Natalia, soția mijlocașului de 26 de ani, după care, cu chipuri udate de lacrimi, au atins sicriul negru, împodobit cu steagul "câinilor" și al Camerunului. Medicul echipei, Liviu Bătineanu, a absentat de la funeralii, pentru a evita o situație delicată.

Muzica durerii

Natalia, însărcinată în 5 luni, a fost vizibil afectată de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. De-abia și-a menținut echilibrul, suportând cu greu atmosfera. Spre final le-a ținut un speech simplu celor ce i-au fost colegi soțului: "Vă rog să câștigați Cupa, marți, pentru el!".

Suporterii au aprins torțe ce-au emoționat, iar scandările în memoria lui Patrick, zecile de bannere și aplauzele, pe fondul melodiei "The Lonely Shepherd", au impresionat într-o zi în care și soarele a fost trist. Cortegiul funerar a făcut un tur al stadionului, a oprit în fața intrării la vestiare, unde colegii africanului au aplaudat, iar Patrick a ieșit pentru ultima oară din stadion prin dreptul peluzei Cătălin Hâldan.

Deasupra era tabela cu imaginea lui, poarta era acum deschisă, nu zăvorâtă ca acum o săptămână, când ambulanței "Puls" i-a luat trei minute până să ajungă la mijlocul terenului, unde Ekeng era prăbușit. Au rămas încă multe întrebări fără răspuns și o anchetă în derulare.

4 dinamoviști(Rednic, Dănciulescu, Rotariu și Hanca) au fost solicitați de către Serviciul "Omoruri" să dea declarații pentru anchetă

4 dinamoviști,

1 golși un assist a reușit Ekeng pentru Dinamo în 2016 în 11 meciuri în toate competițiile

6 oreau durat formalitățile de îmbarcare a sicriului în avionul ce a dus corpul lui Ekeng spre Camerun

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  14 Mai 2016, 10:51

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Cu golul lui magnific a ajuns Dinamo in finala Cupei Romaniei

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Mai 2016, 10:36

"Vă rog să câștigați Cupa, marți, pentru el!". Atat.

gannicus2014
gannicus2014  •  14 Mai 2016, 09:56

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa fereasca sportul romanesc de asemenea tragedii ... in acelasi timp , e nevoie de mai putina superficialitate din partea celor implicati in acordarea vizelor pentru sportivi , de la INMS la clinici private etc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează