SPORTURI  »  TENIS  »  PARIS

FOTO Gemenele lui Federer sînt adorabile » Micuţele au făcut show în timpul unui meci al tatălui lor la Paris

În braţele fizioterapeutului Stephane Vivier, una din gemene transpiră toată să deschidă o sticlă de apă. Cealaltă, în braţele mamei, se uită pe o carte pentru copii +3   FOTO
În braţele fizioterapeutului Stephane Vivier, una din gemene transpiră toată să deschidă o sticlă de apă. Cealaltă, în braţele mamei, se uită pe o carte pentru copii

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 21:43

Micuţele au făcut orice altceva în afară de a se uita la tenis


Săptămîna trecută, în semifinala jucată la Paris, contra lui Novak Djokovici, elveţianul Roger Federer a fost susţinut din tribune şi de gemenele sale, Myla Rose şi Charlene Riva. Un fel de a spune susţinut, pentru că micuţele de 4 ani şi trei luni au făcut orice altceva decît să se uite la loviturile fenomenale ale tatălui lor şi ale liderului mondial.
Plictisite, nici nu au prins finalul meciului şi nici nu au ştiut că Federer a pierdut. S-au jucat însă în lojă cu cei din echipa elveţianului, dar şi cu mama lor, Mirka.


Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
kos_min
kos_min  •  06 Noiembrie 2013, 14:35

copiii in ziua de azi rar mai sunt pasionati de ceva. Li se pare ca totul li se cuvine, si asta e valabil la aproape toate categoriile sociale ( nu doar la copii de vedete). Nu mai exista o pasiune pentru lucrurile mici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează