INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

VIDEO Davies i-a șocat pe fanii lui Bayern: „Nu s-ar părea că situația îl afectează prea tare” » Ce făcea canadianul la o zi după eșecul cu Leipzig

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 16:48 / Actualizat marti, 23 mai 2023 17:26

Fundașul lui Bayern, Alphonso Davies, 22 de ani, a fost filmat duminică în timp ce se distra la un festival hip-hop. Unii fani ai bavarezilor s-au scandalizat, alții i-au luat apărarea. Canadianul e pe lista lui Real Madrid.

În week-end, Bayern a atins punctul cel mai de jos al sezonului. Înfrângere cu 1-3 în fața lui RB Leipzig, sâmbătă, apoi, duminică, detronată de Borussia Dortmund și la un pas să piardă campionatul.

Ar fi șocul verii: Moruțan e dorit în Superliga! » Mutare imposibilă? Giovanni Becali: „Depinde de Galatasaray”
MERCATO
Ar fi șocul verii: Moruțan e dorit în Superliga! » Mutare imposibilă? Giovanni Becali: „Depinde de Galatasaray”

Însă nu toată suflarea bavareză suferă! La o zi după eșecul echipei sale, fundașul Alphonso Davies a fost surprins distrându-se alături de mai mulți amici.

Fanii lui Bayern: „Ar trebui pusă în discuție atitudinea lui”

Într-un videoclip apărut pe TikTok, internaționalul canadian apare dansând, la un festival hip-hop. Poartă pălărie, ochelari de soare, iar în mâini are un pistol cu apă. Imaginile i-au scandalizat pe unii fani.

Reacții de genul „pe Phonzie se pare situația echipei nu-l afectează prea tare” sau „Ar trebui pusă în discuție atitudinea lui” sunt numeroase.

@footymemes3 #alphonsodavies #bayern #bayernmunich #league #fy #fyp #football #footballtiktok #ishowspeed ♬ origineel geluid - Football memes

Sunt însă și dintre aceia care-i iau apărarea. „Lăsați-l să se distreze. Ce să facă, să stea depresiv în casă? Mai bine să iasă cu prietenii în timpul liber”, au sunat alte comentarii. 

Davies n-a fost implicat în dezastrul lui Bayern. El a suferit o ruptură musculară, în luna aprilie, și încă se află în perioada de recuperare.

Alphonso Davies: „Sunt un ratat”

Totodată, în martie, canadianul lăsa de înțeles că e depresiv: „Viața de fotbalist este grozavă, fără îndoială. Te poți relaxa și bucura de viață, dar după antrenament pentru mine nu-i nimic de făcut. Nu am familia aici și prietena mea nu locuiește cu mine. Sunt singur. E puțin deconcertant să nu ai ce face, mai ales când toți prietenii tăi trebuie să lucreze. Am poate cinci amici. Sunt un ratat”.

Un star de la Bayern suferă de depresie: „Sunt singur și mă plictisesc fără fotbal. Am probabil doar cinci prieteni”
GERMANIA
Un star de la Bayern suferă de depresie: „Sunt singur și mă plictisesc fără fotbal. Am probabil doar cinci prieteni”

Davies are contract cu Bayern până-n 2025, Bayern intenționează să i-l prelungească, însă agentul său a precizat că „mai sunt și alte cluburi interesate”. Recent, Marca a scris despre Real Madrid ca posibilă destinație: „Florentino Perez îl vrea pentru flancul stâng al defensivei”.

70de milioane de euro e cota de piață a lui Davies pe transfermarkt.de. Bayern l-a luat cu 19 milioane, în ianuarie 2019, de la Vancouver

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

O vedetă de la Manchester United a scandalizat echipa și a fost pusă pe lista de transferuri

„BOMBĂ” la Real Madrid: atacat rasist, Vinicius vrea să plece din La Liga! Schimb ISTORIC pe Santiago Bernabeu cu un campion mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează