INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Căpitanul naționalei Ucrainei, mesaj acid pentru jucătorii ruși: „Cățelușilor, demonstrați că aveți c...e în viața reală!”

Andriy Yarmolenko // Foto: Imago Images
Andriy Yarmolenko // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2022 14:58 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 16:05

Andriy Yarmolenko, 32 de ani, atacantul lui West Ham, le-a cerut internaționalilor Sbornaia să vorbească despre ororile din Ucraina: „Aveți impact asupra oamenilor. Arătați-le ce se întâmplă!”

După o săptămână de război, cu țara lor sângerând de la atâtea atacuri, încă un ucrainean are un mesaj acid pentru jucătorii ruși. Chiar căpitanul naționalei.

Acuzat de Zelenski de complot, patronul lui Șahtior, numit „Președintele războiului”, susține acum Ucraina » Motivul din spatele deciziei
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Acuzat de Zelenski de complot, patronul lui Șahtior, numit „Președintele războiului”, susține acum Ucraina » Motivul din spatele deciziei

Andriy Yarmolenko: „De ce stați ca un rahat și tăceți?”

„Vorbesc în rusă, pentru ca toți cărora le adresez aceste cuvinte să mă înțeleagă. Eu sunt Andriy Yarmolenko, jucător al selecționatei Ucrainei. M-am născut la Sankt Petersburg, dar am crescut în Ucraina și mă consider sută la sută ucrainean”, a început atacantul în vârstă de 32 de ani al lui West Ham înregistrarea postată marți noapte pe Instagram. 

„Am o întrebare pentru internaționalii ruși. Băieți, de ce stați ca un rahat și tăceți? În țara noastră, oamenii sunt uciși, soțiile noastre, mamele, copiii. Dar voi nu ziceți nimic, nu comentați nimic.”

Andriy Yarmolenko: „Mi-ați zis că președintele vostru greșește”

Le-a cerut să nu se mai ascundă: „Vă rog, cățelușilor, spuneți povestea. Vă cunosc pe mulți dintre voi, iar voi mi-ați transmis că n-ar trebui să fie astfel și că președintele vostru greșește. Așa că, băieți, aveți impact asupra oamenilor. Arătați-le ce se întâmplă, vă implor!”. Aluzie la faptul că foarte mulți ruși nu văd ororile din Ucraina, pentru că televiziunile ruse nu difuzează nicio imagine. 

A încheiat: „Știu că unora dintre voi le place să-și dovedească bărbăția, dar acum e timpul să demonstrați că aveți c...e în viața reală. Vă mulțumesc pentru atenție. Glorie, Ucrainei!”

44de goluri a marcat Andriy Yarmolenko în 106 meciuri jucate pentru naționala Ucrainei

Vitaliy Mykolenko: „Veți rămâne în temnița voastră”

Tot marți, Vitaliy Mykolenko i s-a adresat direct căpitanului naționalei Rusiei, Artem Dzyuba, pe InstaStory: „În timp ce tu, nenorocitule, taci precum ceilalți colegi ai tăi idioți, civili pașnici sunt uciși în Ucraina! Voi, alături de copiii voștri, veți rămâne în temnița voastră pentru tot restul vieții. Și mă bucur că va fi așa.”

Yarmolenko are mulți membri ai familiei în Ucraina și e îngrijorat pentru toată lumea. E bulversat - David Moyes, manager West Ham

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Exemplu altfel » Cum se înțeleg fotbalistul rus și cel ucrainean din lotul Atalantei

Miliardar abordat să o cumpere pe Chelsea: „Am primit oferta. Aș putea face asta!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
robotzel
robotzel  •  03 Martie 2022, 14:49
Postat de tegean pe 02 Martie 2022, 17:17

Ce limbaj, ce nivel, ce ținută, ce sportiv, ce model pt tinerele generații...Așa-i că merită prima pagină a unui site sportiv din România ? Nu ? Atunci ,,nu” să fie !

iar sportivii rusi care nu se impotrivesc regimului terorist sunt modele pentru tinerele generatii. nu? hai ca te-am gasit ... ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  03 Martie 2022, 14:47
Postat de Gb Alessandro pe 02 Martie 2022, 23:54

Echipament așa de înapoiat încât actorul ăla comic, cere ajutor militar la toată lumea, cere oameni la toată lumea, cere civililor sa de-a cu whisky in tancurile rusești. Așa de înapoiat că în 16 ore Ucraina nu a mai avut aviație și antiaeriana

maine o sa ne spui ca rusii nu sunt inapoiati pentru ca pot ocupa republica moldova? pai ucraina nu a putut sa se inarmeze pentru ca ani de zile a fost sub jugul nasist al rusilor care prin presedinti marioneta a controlat ucraina. rusia demonstreaza ca este un stat barbar si inapoiat prin modul in care actioneaza.

10215303432809707
Gb Alessandro  •  02 Martie 2022, 23:54
Postat de elgabri pe 02 Martie 2022, 16:35

Rusii sunt niste barbari inapoiati ramasi in preajma Europei care *** si nu uitati ca marea parte si baza tehnologiei industrii de armament au furat o Din Germania la sfarsitul razboiului mondial au luat tot ce se putea lua din vest si tarile peste care a trecut sunt foarte sigur de ce spun !

Echipament așa de înapoiat încât actorul ăla comic, cere ajutor militar la toată lumea, cere oameni la toată lumea, cere civililor sa de-a cu whisky in tancurile rusești. Așa de înapoiat că în 16 ore Ucraina nu a mai avut aviație și antiaeriana

Vezi toate comentariile (26)
Comentează