INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AS Roma are deja pregătit antrenorul de rezervă! Ce se întâmplă dacă Jose Mourinho pierde duminică seară la Cagliari

Ce se întâmplă dacă Jose Mourinho pierde duminică seară la Cagliari. Foto: Imago Images
Ce se întâmplă dacă Jose Mourinho pierde duminică seară la Cagliari. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 12:48 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 12:48

Jose Mourinho (60 de ani) e în pericol să fie demis după doar opt etape din acest campionat, în cazul unei înfrângeri contra lui Cagliari. Corriere dello Sport scrie că în locul antrenorului portughez ar putea veni Hans-Dieter Flick, fostul selecționer al Germaniei și fostul tehnician al lui Bayern.

  • Cagliari și AS Roma se înfruntă duminică, de la 19:00, în runda a 8-a din Serie A. Partida va fi în direct la TV pe Prima Sport 5

AS Roma stă pe un butoi cu pulbere. Deși giallorossii au câștigat joi la scor (4-0) cu Servette, în grupele Europa League, Jose Mourinho a ajuns la 90 de minute de concedierea de la echipa capitolină! 

Informația a fost dezvăluită astăzi de Corriere dello Sport, care scrie că antrenorul portughez își va pierde postul dacă Roma pierde și la Cagliari, mâine seară!

Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene

Jose Mourinho a scăpat de demitere după 1-4 cu Genoa

Proprietarul echipei, americanul Dan Friedkin, avea de gând să-l demită de la mijlocul săptămânii trecute, după umilința trăită cu Genoa (1-4 pe „Luigi Ferraris”), însă a intervenit în negocieri directorul sportiv Tiago Pinto și i-a mai dat o șansă tehnicianului de 60 de ani. 

Roma a învins-o pe Frosinone (2-0), apoi a luat trei puncte în grupa de Europa League, și a mai câștigat timp pentru Mourinho. Totuși, patronul clubului i-a fixat un ultimatum lusitanului: încă un eșec mâine seară, în deplasarea de la Cagliari, îi va semna sentința. Definitiv!

118 meciuria bifat Jose Mourinho ca antrenor al lui AS Roma în doi ani și trei luni. Are 58 de victorii, 26 de remize și 34 de înfrângeri pe banca echipei capitoline

Jose Mourinho, trei înfrângeri în doar 7 etape la AS Roma

După șapte etape, gruparea din Cetatea Eternă se află abia pe locul al 13-lea, cu opt puncte, mai aproape de zona retrogradării decât de cupele europene, având deja trei eșecuri! Un al patrulea în Sardinia va provoca schimbarea de bancă tehnică, anunță cotidianul citat. Care a aflat și numele favoritului pentru a-l înlocui pe Mourinho. 

Este vorba despre Hans-Dieter Flick, fostul selecționer al Germaniei și ex-antrenorul lui Bayern. Neamțul de 58 de ani a negociat cu emisarii clubului giallorosso și așteaptă numai pasul greșit decisiv al lui „The Special One”.

VIDEO. AS Roma a câștigat cu Servette (4-0), în grupele Europa League

Citește și:

Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv

Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează