INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO RĂSUFLĂ UŞURAT

"Au ratat marea ocazie şi nu ne mai prind niciodată!"

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Jose Mourinho s-a întors mulţumit din Rusia. Nu doar pentru ceea ce a văzut la Moscova în derbyul pe care ŢSKA, viitoarea adversară a lui Inter în "sferturile" Ligii, l-a remizat ieri (0-0) cu Dinamo Moscova, ci mai ales pentru altă remiză, cea a Milanului, 1-1 acasă cu Napoli. Un rezultat care menţine campioana Italiei lider, cu un punct peste echipa lui Leonardo, cu nouă etape înaintea finişului.


"Pericolul a trecut. Au irosit cea mai mare oportunitate avută ca să treacă pe primul loc şi acum nici că ne mai prind vreodată", e mesajul superoptimist pe care antrenorul portughez l-a trasnmis azi la reîntîlnirea cu stafful tehnic al "nerazzurrilor" la Appiano Gentile.

 

Inter are ocazia să-şi revină miercuri, cu Livorno, după cea mai neagră serie de rezultate din ultimele 5 sezoane, cu 8 puncte obţinute în 7 partide! Şi, practic, mai are de trecut doar un hop important în drumul către păstrarea titlului, meciul de sîmbătă de pe "Olimpico" cu rivala AS Roma.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
beyou
beyou  •  22 Martie 2010, 15:16
Postat de bobbypintilie pe 22 Martie 2010, 13:05

da,da,arogantule...asa ai spus acum 2 luni:castigam lejer campionatul la 7-8 puncte in fata Milanului !...inter ia bataie de la roma si face cel mult egal cu juventus!...si Milan va triumfa in serie A!

Doare 4-0 2-0

 •  22 Martie 2010, 15:12
Postat de bobbypintilie pe 22 Martie 2010, 13:05

da,da,arogantule...asa ai spus acum 2 luni:castigam lejer campionatul la 7-8 puncte in fata Milanului !...inter ia bataie de la roma si face cel mult egal cu juventus!...si Milan va triumfa in serie A!

Vrabia malai viseaza !Ar fi si injust ca o echipa pe care Inter a umilit-o de 2 ori sa ia campionatul ! In plus Milan a avut noroc in multe partide :cu Fiorentina , cu Chievo . Nu au valoare sa castige campionatul , sigur se vor mai impiedica .

 •  22 Martie 2010, 14:43

inter ami are cu roma lazio juventus fiorentina deci articolul e o prostie cum poti sa zici ca daca bate pe roma gata s-a terminat.....bineinteles ca si milan mai are cu juve in ultima etapa si nici pana acolo nu o sa ii fie usor asa ca e deschis dar nu poti sa zici ca daca bate inter pe roma gata are cale libera, forza juve

Vezi toate comentariile (9)
Comentează