INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TROFEU

Uitați de „Balonul de Aur” așa cum îl știați! Revoluție în acordarea legendarului trofeu

Francezii anunță patru noutăți de la ediția viitoare a „Balonului de Aur”.
Francezii anunță patru noutăți de la ediția viitoare a „Balonului de Aur”.

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2022 17:14 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 17:14

Francezii anunță patru noutăți de la ediția viitoare a „Balonului de Aur”. 

Se vor lua în considerare performanțele din sezonul 2021-'22, nu din anul calendaristic 2022, astfel că evoluțiile de la Campionatul Mondial din Qatar, programat în noiembrie și decembrie, vor conta pentru „Balonul de Aur” din 2023.

Klopp a numit vinovatul pentru criza de la Chelsea: „Și da, sunt de acord cu sancțiunile!”
ANGLIA
Klopp a numit vinovatul pentru criza de la Chelsea: „Și da, sunt de acord cu sancțiunile!”

Noutăți în decernarea „Balonului de Aur”

De asemenea, vor cântări mai mult trofeele și reușitele individuale decât cele ale echipei, apoi clasa jucătorului și atașamentul față de principiul fair-play-ului, iar realizările „istorice” nu vor mai fi luate în calcul la desemnarea învingătorului. 

În acest sezon vor vota doar reprezentanți ai țărilor din primele 100 de locuri în topul FIFA, și nu 170 ca până în prezent. În plus, Didier Drogba va putea numi membri suplimentari ai juriului și să acorde voturi ziariștilor care au indicat câștigătorul și cel mai aproape de realitate în privința restului podiumului.

La ultima ediție, Leo Messi a reușit să îi ia fața lui Robert Lewandowski și să-și treacă în palmares al șaptelea „Balon d'Or”, record absolut în istoria anchetei inițiate de France Football.

Messi, Balonul de Aur 2021

O legendă a lui Real Madrid i-a făcut praf pe cei de la PSG: „Un singur jucător de la ei ar fi titular la Madrid”

Junior Moraes și-a găsit echipă! Cu cine semnează jucătorul care a întrerupt contractul cu Șahtior Donețk

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  11 Martie 2022, 18:20

Balonul de aur este una din cele mai mari prostii din istoria omenirii, cum sa acorzi un premiu individual cand e un sport de echipa? Daca era separat pentru fundasi, portari etc era ceva, dar asa nu merge deloc. Oricum recent favorizeaza oribil atacantii si nici macar nu e pentru cel mai bun, mai mult pentru cel cu cei mai multi urmaritori pe instagram.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează