INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

S-au semnat actele! Barcelona își aduce număr 9 » Catalanii plătesc mai mult decât suma inițială

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 16:51 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 16:59

Barcelona urmează să anunțe în cel mai scurt timp transferul atacantului brazilian Vitor Roque, de doar 18 ani.

După Gundogan și Inigo Martinez, Barcelona bifează al treilea transfer al verii: Vitor Roque, atacantul lui Athletico Paranaense.

Controversă uriașă, cu Dinamo Kiev, Fener și viitoarea echipă a lui Mutu în prim-plan: „Ajutați criminalii să continue recolta sângeroasă. Banii v-au lăsat fără onoare și conștiință!”
ACUZAȚII
Controversă uriașă, cu Dinamo Kiev, Fener și viitoarea echipă a lui Mutu în prim-plan: „Ajutați criminalii să continue recolta sângeroasă. Banii v-au lăsat fără onoare și conștiință!”

Vitor Roque vine în ianuarie la Barcelona

Barcelona, clubul brazilian și jucătorul au semnat toate actele, iar mutarea va fi anunțată în cel mai scurt timp, potrivit presei din Spania.

Campioana Spaniei va plăti inițial 30 de milioane de euro, în următorii 4 ani, iar suma se poate ridica la 61 de milioane de euro, dacă se vor îndeplini condițiile pentru achitarea tuturor bonusurilor agreate.

Dacă Barcelona va ajunge să achite 61 de milioane de euro, transferul lui Vitor Roque va depăși cu 1 milion de euro transferul altui brazilian minune, Endrick, la Real Madrid.

Suma inițială ar fi fost de 45 de milioane de euro, dintre care 15 milioane ar fi reprezentat bonusurile.

Jucătorul, care a refuzat oferte de la PSG și din Premier League, va ajunge în decembrie 2023 la Barcelona și va putea fi înregistrat în ianuarie. El va semna un contract pe 6 ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Clauza celui poreclit „Tigrinho” va fi de un miliard de euro.

Crescut la Cruzeiro, Vitor Roque a fost cumpărat de Athletico Paranaense în aprilie 2022, pentru 4,7 milioane de euro. În acest sezon, jucătorul care poate evolua ca atacant, dar și ca extremă, a bifat 30 de meciuri. A reușit 15 goluri și 6 pase de gol.

Puștiul, considerat o speranță a fotbalului brazilian, are o selecție la naționala de seniori, debutând pe 25 martie 2023.

18.000.000 de euroe cota lui Vitor Roque, potrivit transfermarkt

Citește și:

Borussia Dortmund i-a pus în contract o clauză de Instagram noului transfer » Dacă o încalcă, plătește o amendă de un milion de euro

Galatasaray și-a anunțat lotul de 31 de jucători pentru stagiul din Austria » Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  08 Iulie 2023, 21:50

Lewa acam început să ”patineze”!! Este doar o umbră a jucătorului de la Bayern, care înscria goluri pe bandă!

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Iulie 2023, 20:21

Și Lewa ce număr e ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează