INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bătaie pe o vedetă a lui Real Madrid » Chelsea, Atletico și Manchester United sunt în cursă pentru obținerea semnăturii fotbalistului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 05 mai 2017 18:19

Cum Zinedine Zidane l-a introdus în primul "11" pe Alvaro Morata de doar 12 ori în actualul sezon din La Liga, spaniolul intenționează să plece de la Real Madrid, de el fiind interesate mari cluburi din Europa, în special Chelsea și Atletico.

Echipa lui Antonio Conte este gata să facă o ofertă uriașă pentru achiziționarea atacantului în vârstă de 24 de ani. Interesul pentru fotbalist este mare în Premier League, chiar și Jose Mourinho și-a manifestat intenția de a-l transfera la Manchester United, potrivit Daily Star.

Alvaro Morata ar fi fost curtat și de Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, în timpul recentului duel cu Real Madrid din semifinalele Champions League, desfășurat pe ”Santiago Bernabeu”.

Presa britanică susține că Chelsea ar fi în pole-position pentru obținerea semnăturii atacantului spaniol, clubul de pe ”Stamford Bridge” fiind pregătit să plătească 70 de milioane de lire sterline pentru jucător.

Morata, care este cotat la 40 de milioane de euro de transfermarkt, a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid între 2010 și 2014, iar în următoarele două sezoane a jucat la Juventus în Serie A. Din vara lui 2016, fotbalistul a revenit pe ”Santiago Bernabeu”, evoluând în 23 de partide în La Liga (12 titular) și înscriind 13 goluri.

El a debutat în naționala Spaniei în 2014, iar până în prezent a adunat 19 selecții.

surse: dailystar.co.uk, metro.co.uk

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează