INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOSTUL INTERNAŢIONAL ARGENTINIAN TRĂIEŞTE O DRAMĂ

Calvarul lui Batistuta » "Are genunchii distruşi şi nu poate sta în picioare mai mult de o jumătate de oră!" :S

Gabriel Batistuta trăieşte o dramă: are genunchii distruşi din cauza infiltraţiilor făcute de-a lungul carierei de fotbalist
Gabriel Batistuta trăieşte o dramă: are genunchii distruşi din cauza infiltraţiilor făcute de-a lungul carierei de fotbalist

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 16:54

Fostul fotbalist argentinian Gabriel Omar Batistuta, acum în vîrstă de 42 de ani, nu poate sta în picioare mai mult de o jumătate de oră din cauza durerilor pe care le are la genunchi.

Un prieten al fostului internaţional argentinian, jurnalistul Lucas Calamia, a dezvăluit pentru Corriere della Sera drama prin care trece cel supranumit cîndva Batigol. "Acum, din păcate, lui Batistuta îi e greu să şi meargă. Nu poate sta în picioare mai mult de jumătate de oră din cauza problemelor pe care le are la genunchi", spune jurnalistul, care mai adaugă: "Infiltraţiile care i-au fost făcute pe vremea cînd era jucător i-au distrus tendoanele!".

Italianul povesteşte că a legat o frumoasă amiciţie cu Batistuta pe vremea cînd acesta evolua la Fiorentina, iar el lucra pentru Gazzetta dello Sport.

Pe vremea cînd era încă jucător, Batistuta a fost supus mai multor tratamente cu infiltraţii pentru a-i fi ameliorată durerea şi pentru a accelera ritmul recuperării după anumite leziuni. "Cea mai gravă accidentare pe care a suferit-o a fost ce de pe 7 februarie 1999, cînd atacantul sărbătorea un gol în meciul Fiorentina - Milan. Are genunchii distruşi!", spune ziaristul italian, care aminteşte că Batistuta a suferit mai multe operaţii de-a lungul timpului. Ultima, la gleznă, în urmă cu un an şi jumătate. După intervenţia suferită, fostul fotbalist a mai practicat alte sporturi: tenis şi polo.

Gabriel Omar Batistuta, cunoscut ca "Batigol", s-a retras din activitate în martie 2005, din cauza unei accidentări la gleznă, după ce disputase 3 meciuri cu Al-Arabi, o echipă din Qatar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
tudorache11
tudorache11  •  03 Noiembrie 2013, 11:58
Postat de rudel.obreja pe 10 August 2011, 23:12

daca nu plateste ratele la timp Obreja si baietii il caftesc la genunchi. sa stie pe viitor

Si? ti-a venit randul,,asa e? Rau faci ,rau gasesti.

reddogsv
reddogsv  •  11 August 2011, 08:33

E printre putini jucatori din istoria fotbalului care se pot numi ATACANTI ADEVARATI ! FABULOS!Cand juca nationala noastra cu ei tremuram tot cand auzeam numele lui!

reddogsv
reddogsv  •  11 August 2011, 08:29

Mutu sau Tamas nu o sa ajunga niciodata asa pentru ca isi iau ,,vitaminele'' din timp.Mai fac cate o iesire, se realaxeaza la nationala pt ca la club.....nah....e Occident.Omul asta si-a facut datoria mereu unde a jucat si acum ,,plateste'' prea scump ! D-zeu sa-i dea Sanatate!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close